Erfaring

Allerede fra start gik Jesper den digitale karrierevej. Han startede hos WakyWaky i 2007, for derefter at blive Account Manager hos TradeDoubler. Knap to år senere rykkede han til Hi3G Denmark som Traffic Manager. I starten af 2012 begyndte Jespers rejse hos Danske Spil, hvor han gennem årene støt er steget i graderne, og i sommeren 2019 blev han udnævnt til Head of CRM & Digital Marketing.

Motivation

Om nogen forstår Jesper Thyssen at bane vejen frem, når det gælder digital markedsføring, og han har bragt anerkendelse og klang til både Danske Spil’s og eget navn. Dette gennem den store danske spilkoncerns digitale transformation, som har taget afsæt i en stærk forståelse for danskernes digitale kunderejser, hårdt arbejde og tværorganisatorisk- og fagligt samarbejde, som bl.a. indgår i Jesper’s succesformel. Han danser let hen over de digitale discipliner, og med sig i valsen tager han ejerskab på data og teknologi, trækker digitale marketingindsatser inhouse og eksekverer flot op mod virksomhedens samlede forretningsstrategi. Det har høstet flere guldbelagte priser til Danske Spil ved Danish Digital Award 2019, og han kan nu med rette skrive ”Årets digitale profil” på CV’et. Jesper er fløjet direkte og sikkert ind på The M List 2020.

Hvad har været din største professionelle succes i 2019?

Min personligt største succes har været udnævnelse som “Årets Digitale Profil” til Danish Digital Awards – selvom det er vanskeligt som enkelt individ at stå på scenen alene, med den viden at hele Danske Spil har bidraget til udnævnelsen. Derudover har jeg overtaget vores kompetente CRM-team.

Hvad ville du gerne have gjort mere af i 2019?

Jeg ville gerne have dyrket hjernesmart ledelse noget mere – hvordan vi arbejder med det enkelte individ i transformationstider.

Hvad bliver din største marketingudfordring i 2020 hvis forudsigelserne om dårligere konjunkturer holder stik?

At skabe den perfekte integration mellem teknologibrug, kommunikation og stærke kunderelationer. Hvordan formår vi at være relevante og engagerende i mødet med kunden på tværs af owned og paid media, som vi i teamet orkestrerer? Uha, det er store sager :-).

Hvordan forventer du, at din rolle vil forandre sig i 2020?

Min rolle vil kontinuerligt brede sig over flere kommercielle aktiviteter/strategier i Danske Spil. Digital er ikke længere en nicheafdeling, men fundamentet for en succesfuld vækst.

Vil FN’s verdensmål påvirke dit arbejde i 2020 – og i så fald hvordan?

Naturligvis… jeg vil sikre, at alle vores unge nye talenter får en anstændig start på arbejdsmarkedet, ved hjælp af moderne ledelse.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Michala Svane – hendes kompetencer inspireres jeg ofte af, og så er hun samtidig et behageligt og rart menneske.