Erfaring

Kasper startede karrieren som Chief Unit Manager hos Eatertainment. Siden har han siddet som Digital Planner hos OMD Danmark samt i ledende roller hos Suddenly CPH, Carat og Isobar. Siden 2014 har han orienteret sig mod Asien som COO & CDIO hos GroupM, Vietnam samt CEO hos IPG Mediabrands, Hong Kong. Siden 2018 har han haft sin gang i Singapore som President, UM APAC.

Motivation

Kasper Aakerlund er en visionær marketer, der med et internationalt udsyn har siddet på betydningsfulde poster herhjemme såvel som i udlandet. Siden 2014 har han vist sit værd i Asien, hvor han har positioneret og styrket først GroupM’s markedsposition i Vietnam og dernæst skabt vækst og synlighed som CEO hos IPG Mediabrands i Hong Kong. I 2018 landede Kasper rollen som President, UM APAC for mediebureauet UM, hvor han varetager et imponerende ansvarsområde for vækst og udvikling af 13 markeder i Asien og Stillehavsområdet, herunder store aktører som Kina og Australien. Med sit store drive og stærke forståelse for digital og kommerciel strategi har Kasper vist sig opgaven værdig samt vist, at han har fingeren på pulsen i en branche, der er i konstant forandring. En plads på The M List 2020 kommer Kasper derfor ikke udenom.

Hvad har været din største professionelle succes i 2019?

At blive valgt til tre store awards jury’s: Cannes Lion, Dubai Lynx and Spikes Asia. “Kunde-wins” på tværs af de 13 markeder, jeg har ansvaret for. De største personlige er Shangri-la Hotel & Resort (Global), Mattel APAC and Coca Cola ANZ. At blive nomineret som 2019 Asia Pacific Advertising Agency Head Of The Year.

Hvad ville du gerne have gjort mere af i 2019?

Jeg ville gerne have brugt mere tid sammen med personer med positiv energi, og som er passionerede.

Hvad bliver din største marketingudfordring i 2020 hvis forudsigelserne om dårligere konjunkturer holder stik?

At rykke virksomheden “Up funnel” så vi kan tilbyde et større udvalg af business-strategiske ydelser.

Hvordan forventer du, at din rolle vil forandre sig i 2020?

I mine snart seks år uden for Danmarks grænser har min rolle stort set ændret sig hvert år. Hvordan, har hidtil ikke været muligt at forudse. Hvem ved – måske noget som får mig tættere på Danmark.

Vil FN’s verdensmål påvirke dit arbejde i 2020 – og i så fald hvordan?

Jeg kan ikke se, hvordan det kommer til at påvirke mit arbejde i 2020.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Personer og virksomheder som tør udfordre status quo.