Erfaring

Mads startede karrieren hos Creuna som Project Manager i 2001, og har siden siddet som Manager og Client Service Director. I 2011 medstifter af THINK og i 2018 partner hos Strategic Design Group. Senest er Mads en af stifterne bag det strategiske designfællesskab Manyone, hvor han i dag sidder som partner.

Motivation

Som partner og administrerende direktør hos THINK og medstifter af både Strategic Design Group og Manyone er Mads Gustafsen en af de stærkeste  og mest ambitiøse bureauprofiler herhjemme. Han skal anerkendes for på forbilledlig vis at hæve barren inden for digital strategi og godt design. Kompetencer, der har medført fortsat flotte resultater for THINK, som de seneste år er vokset støt, og nu er en af de helt tunge drenge. Mads har blik for at kombinere digitale tjenester, så de både skaber bedre brugeroplevelser og fremmer brandværdien, og besidder ydermere stort talent for at gøre digitale idéer til succesfuld forretning. I 2019 første disse bl.a. til et prisvindende samarbejde med BroBizz. Med stort fagligt overskud og stærke synlige resultater har Mads fortsæt en solid plads på The M List.
 

Hvad har været din største professionelle succes i 2019?

THINK’s nye rejse som en del af Manyone tog for alvor fat. Manyone er vækstet til knap 90 medarbejdere med kontorer i flere lande. For mig personligt har det været et superspændende gearskifte, hvor det globale udsyn og mange nye kolleger er blevet en del af fælleskabet. Jeg er stolt over, at vi er lykkedes med at skabe så meget på kort tid.

Hvad ville du gerne have gjort mere af i 2019?

Vi har haft travlt, så det kedelige svar er vel.. Fordybelse..

Hvad bliver din største marketingudfordring i 2020 hvis forudsigelserne om dårligere konjunkturer holder stik?

Manyone arbejder med udvikling af produkt- og serviceoplevelser og med udvikling af smartere og bedre kundeoplevelser. Vi tror på, at vi vil blive endnu mere betydende i en periode med dårlige konjunkturer, da alle virksomheder er nødt til at optimere og stå skarpere med et klart og entydigt produkt/service værditilbud. Her kan vi hjælpe.

Hvordan forventer du, at din rolle vil forandre sig i 2020?

Med en sætning: En del af noget større. Vi kommer til fortsat at dominere det danske marked for digitale designbureauer, men vi kommer også til at arbejde mere internationalt. Vi ser sammensmeltning af produkt/serviceudvikling, brand, design og marketing i både digitale og ikke digitale kanaler. Her er vi i fuld gang med at dygtiggøre os.

Vil FN’s verdensmål påvirke dit arbejde i 2020 – og i så fald hvordan?

Det påvirker os allerede nu. I måden vi arbejder på. Måden vi rekrutterer på. Måden vi er på. Vi arbejder med bæredygtigt design, som en integreret del af vores ydelse. Det er helt naturligt, da det ligger os alle supermeget på sinde. Så vi tænker det ind i alle aspekter af driften af virksomheden.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Uha… den er svær. Der er mange, som gør det supergodt. Mange som er kæmpe inspirationskilder. Men hvis skal vælge én, må det være min kollega Klaus Silberbauer. Der er få i branchen med den kapacitet. Ham vil jeg til hver en tid anbefale.