Erfaring

Mona startede i 1999 hos Envision, hvor hun stadig sidder som bestyrelsesmedlem og partner på 16. år. Foruden er Mona aktivt bestyrelsesmedlem ved en lang række virksomheder, og sidder derudover som folketingsmedlem hos Det Konservative Folkeparti.

Motivation

Mona Juul kørte en stærk kampagne til Folketingsvalget, hvilket sendte hende direkte ind som folketingsmedlem hos Det Konservative Folkeparti. En rejse, der understreger hendes kommunikative flair og evne til at favne vidt og bredt. Samtidig har hun fortsat formået at bidrage til Envisions flotte vækstrejse. For mange er Envision et synonym for Mona, der ud over at have været bureauets ansigt udadtil, stadig er en markant og respekteret skikkelse i reklamebranchen. Hun er dedikeret ud over det sædvanlige og på trods af sin professionelle perfektionistiske tilgang, er hun ikke bange for at springe ud på dybt vand. Heller ikke når farvandet er farvet af politik. Mona skal hyldes som en stærk kommunikatør og leder, og fortjener derfor endnu en plads ved bordet ved dette års The M list.
 

Hvad har været din største professionelle succes i 2019?

Jeg stillede op til Folketingsvalget 2019 på min egen måde og med en pragmatisk tilgang til politik og erhvervspolitik som mærke- og hjertesag. Ikke den store kioskbasker. Men jeg blev valgt. Det er jeg meget stolt af.

Hvad ville du gerne have gjort mere af i 2019?

Der er ikke meget, jeg ville eller kunne have gjort mere af. Men der er bestemt en del, jeg kunne have gjort bedre.

Hvad bliver din største marketingudfordring i 2020 hvis forudsigelserne om dårligere konjunkturer holder stik?

Jeg er stadig hepper i Envision, og min udfordring er hele tiden at holde mig væk. Men jeg gør det, og jeg prøver så bare at komme med lidt gode råd. Dårlige konjunkturer har det med at ramme branchen hårdt. Så vær beredt. Skær til. Sørg for at have rigeligt med varer på hylden. Og husk at nedgang også er en forretningsmulighed.

Hvordan forventer du, at din rolle vil forandre sig i 2020?

Jeg bilder mig ind, at jeg i det nye år er så meget klogere på det politiske arbejde, at jeg kan trykke mere til den. Jeg er vild med det, og bilder mig ind at jeg kommer til at gøre en forskel. Min rolle vil være den samme som nu, men forhåbentligt tydeligere – for flere.

Vil FN’s verdensmål påvirke dit arbejde i 2020 – og i så fald hvordan?

Det må man sige. Både i det politiske og kreative er en bæredygtig fremtid en hovedopgave. Verdensmålene er stærke pejle mærker for såvel mennesker som virksomheder og lande.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

Mit skulderklap går selvfølgelig til Anders Tranæs der på kort tid – og lidt før tid – skulle tage over på Envision. Det har han gjort godt, og jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen.