Erfaring

Helt tilbage i 1997 startede Peter som Management Consultant på Teknologisk Institut. Tre år senere byttede han stilling og sted ud med Director of Strategic Analysis hos Kunde & Co., og i 2006 kunne han kalde sig CEO og medstifter af CO/PLUS. Nu skal Peter gøre sit virke som Managing Director hos Star.

Motivation

Peter Kastrup-Misir kan se tilbage på mere end 13 års vækst og succes hos CO/PLUS, som han siden bureauets fødsel har udviklet til at være langt mere end et traditionelt reklamebureau. Med udgangspunkt i stærke, strategiske og innovative begavelser har Peter været garant for at udstikke helt nye forretningsområder for nationale såvel som internationale kunder, og det har gang på gang sat frydefulde tal på regnskabet. Nu har Peter sagt farvel til CO/PLUS og trådt ind i en ny stor, ledende rolle hos det globale konsulenthus Star. Her skal Peter gøre det, han er bedst til: At skabe vækst og forretningsstrategier, der får kunder til at stråle. The M List 2020 byder ikke blot Peter et stort velkommen, men ser også frem til at følge med i Peters spændende, globale rejse.

Hvad har været din største professionelle succes i 2019?

At have succesfuldt gennemført en 5 år lang turnaround hos CO/PLUS. Det har været en udfordrende rejse, men også forløsende at det mere end lykkedes.

Hvad ville du gerne have gjort mere af i 2019?

Man får aldrig nok af at netværke.

Hvad bliver din største marketingudfordring i 2020 hvis forudsigelserne om dårligere konjunkturer holder stik?

Kompetencerne for kreativitet, digitalt og forretningsstrategi smelter mere sammen. Dette gør, at reklamebureauer, digitale bureauer og management- konsulenterne bevæger sig mere ind over hinandens forretningsområder, hvilket kun vil blive forstærket af en recession.

Hvordan forventer du, at din rolle vil forandre sig i 2020?

Tiltræder som Managing Director hos Star med base i Tokyo i et setup, hvor min ledelsesmæssige og organisatorisk rolle bliver større og mere international. Det bliver kulturelt, sprogligt og kompetencemæssigt en udfordring, hvor læringskurven bliver stejl.

Vil FN’s verdensmål påvirke dit arbejde i 2020 – og i så fald hvordan?

Kunderne kommer til at efterspørge hjælp til konkrete løsninger, der rækker længere og dybere end intentioner og imagekampagner. Oplever at kunderne ikke kun ser opportunt på at kapitalisere på forbrugernes stigende bekymring, men at de oprigtig gerne vil gøre en forskel.

Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap – hvem skulle det være og hvorfor?

De brancher der beskæftiger sig med kunstig intelligens imponerer, særligt hvor hurtigt de formår at udvikle højere intelligensniveauer og vidtrækkende applikationer, som vil skabe innovationer, som lægmænd slet ikke helt har forstået endnu.