Erfaring

I 1986 kom Jens til Berlingske Annoncecenter som Marketing Coordinator, og i 1995 blev han Account Director/COO hos Saatchi & Saatchi. Han rykkede siden videre til en stilling som CEO hos Republica, inden han i 2009 blev CEO hos Marketsquare, hvor han stadig sidder.

Motivation

Jens Thrane-Møller er en stærk og ambitiøs bureauleder, som siden sin ankomst til Marketsquare har været den bærende kraft i bureauets fremdrift. Med erfaring fra begge sider af bordet har Jens løftet forretningsudviklingen og taget bureauet med på en rejse, der har givet to førstepladser i den seneste MyImage-analyse i kategorierne ”God forståelse for kundernes forretning” og ”Gode til forbrugerindsigter”. Samtidig landede Marketsquare en bruttofortjeneste på 29,3 mio. kr. i 2019 svarende til en vækst på 15 % sammenlignet med året forinden. Det er samme vækstambitioner, der har været gældende i 2020, hvor bureauet efter en længere pitchrunde vandt IKEA som kunde – og Marketsquare tager nu del i IKEA Danmarks fremtidige retning. Marketsquares flotte meritter og ambitiøse retning fasholder Jens på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2020?

At navigere vores bureau trygt og sikkert gennem en uforudsigelig coronakrise med alt hvad det indbefatter af respekt for både mennesker og bureauets drift og fortsatte udvikling. Og så lykkedes dette ovenikøbet samtidig med, at nye kunder blev vundet.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2021?

At fastholde bureauets momentum og langsigtede mål samtidig med, at vi fortsat oplever stor uforudsigelighed i markedet og derfor hurtigt skal kunne korrigere retning. 

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL ÆNDRE SIG I 2021?

Vi oplever en forstærket interesse for samspillet mellem taktisk markedsføring og branding. Og med branding i en ny og mere samfundsansvarlig og bæredygtig kontekst. Det stiller nye krav til vores rådgivning og løsninger, som jeg selv skal bidrage aktivt til.

HVILKE TENDENSER I BRANCHEN VIL DU GERNE SE MERE AF I 2021?

Jeg forventer og håber på et meget stort skud positivitet og energi i samfundet, når vi alle forhåbentlig har fået et skud vaccine i løbet af året. Og så håber jeg på, at den politiske korrekthed og krænkelsesbølgen bare er en bølge og ikke noget blivende i vores samfund.

HVAD HAR VI LÆRT IGENNEM CORONAKRISEN OG DEN TRANSFORMATION, DEN HAR SKABT?

At mennesket er fantastisk omstillingsparat, hvis bare anledningen er vigtig nok. Og at omstilling udløser en nytænkning, der sætter blivende spor.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

I år bliver det lidt “ananas i egen juice”, men jeg har en kæmpe respekt for Marketsquares medarbejdere, som under nedlukningen og en generel usikkerhed passede alle vores kunder og ovenikøbet landede nye. Tusind tak for det!