Erfaring

Efter flere år som Account Manager hos City reklame, WakyWaky og TradeDoubler og godt to år som Traffic Manager hos Hi3G Denmark kom Jesper i 2012 til Danske Spil. Her er han lige siden steget i graderne. Vi venter spændt på, hvilken rolle Jesper indtager i det nye år. Jesper er derudover jurymedlem ved DDA

Motivation

Med et stort innovativt drive har Jesper Thyssen gennem årene været garant for online udvikling og digital transformation. Dette bl.a. qua en unik flair for at kombinere en stærk kommerciel forståelse med digitale oplevelser. I ni år har Jesper haft sin gang hos Danske Spil, og det er ikke uforståeligt, at han kontinuerligt har fået mere ansvar for spilgigantens digitale aktiviteter. I 2019 blev Jespers talent anerkendt med prisen som årets digitale profil, og 2020 blev dermed indledt med tårnhøje online ambitioner. Disse kan bl.a. ses i afløseren af Danmarks mest avancerede Data Management Platform: Customer Data Platform, som skal hjælpe med at sikre målrettet og ansvarlig annoncering
uden brug af cookies. Det seneste år har igen bevist, at Jesper tænker forretning, kunde og digital i én sætning, og det sætter ham igen på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2020?

Jeg har drevet to store projekter i Danske Spil, begge omhandlende en stærkere kunderelation/oplevelse. Det ene bestod af et nyt value proposition, som er fuldt implementeret med dertilhørende operationelle tværorganisatoriske initiativer. Det andet er en ny  martech/adtech-infrastruktur, som agerer i realtid på tværs af digitale platforme/medier. 

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2021?

Det bliver at finde en ny arbejdsgiver, da Danske Spil og jeg har valgt at gå hver til sit. Efter ni år i samme virksomhed/branche, glæder jeg mig til at udforske de mange muligheder, der forhåbentlig opstår i processen. Kaffedates har virkelig overrasket mig positivt. 

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL ÆNDRE SIG I 2021?

Jeg forventer at få en bredere kommerciel rolle, med fokus på kundeoplevelser og dialoger. Kundens opfattelse og oplevelser med virksomheden ligger dybt i mit DNA. Mine kompetencer er at forstå kundernes forventninger, samt at have en teknologisk forståelse for hvordan vi løser den opgave som marketers. 

HVILKE TENDENSER I BRANCHEN VIL DU GERNE SE MERE AF I 2021?

Jeg vil gerne se flere håndgribelige eksempler på de nødvendige transformationer, der skal til. Der snakkes meget om kundeoplevelsen, men det kræver en organisatorisk rusketur. Det nemmeste er at investere i teknologi, det sværeste er at operationalisere det. 

HVAD HAR VI LÆRT IGENNEM CORONAKRISEN OG DEN TRANSFORMATION, DEN HAR SKABT?

Den største betydning har nok været fleksibiliteten i arbejdet, det lyder som en kliché – men det er blevet nemmere at give medarbejdere frihed til eksekvering. Mange specialister er ofte  overfølsomme overfor storrumskontorer. Derudover er digitale møder/konferencer kommet for at blive, så vi kan blive mere effektive i hverdagen. 

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

I vores Digitale Transformation ver. 2.0, har jeg brugt Toke Lund fra Novicell som tæt allieret. Han er en yderst sympatisk jyde, med sans for digital forretning og for at skabe stærkere  kunderelationer. Han har været en gave for Danske Spil og mig.