Erfaring

Kristian kom til MEC i 2004 i en stilling som Interactive Assistant, hvorefter han steg i graderne og indtog forskellige positioner, inden han i 2010 blev Strategic Digital Director. De seneste 10 år har Kristian tilbragt hos Vizeum, hvor han i dag sidder i en rolle som Managing Director.

Motivation

Kristian Koch Jensen gjorde sin entré i mediebranchen i 2004, og siden har der været fart over feltet. Med afsæt i en høj faglighed står Kristian som leverandør af effektfulde løsninger inden for mediebureauverdenen, hvor han med Vizeum har lagt sig i førerbanen, når det kommer til disciplinerne digital og innovation. Kristian har skruet op for niveauet på de digitale aktiviteter og kreative koncepter, og det har bevirket en øget performance på bureauets løsninger samt accelereret deres kunders forretningsvækst. Allerede tidligt så Kristian og Vizeum bl.a. gevinsten i influencer-marketing, hvilket gennem årerne har skabt længerevarende samarbejder mellem brands og influenter. Succeser der har været med til at fastslå Kristian som en af branchens mest synlige mediebureauprofiler, og han bydes derfor varmt velkommen på årets The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2020?

At vi har formået at navigere bureauet igennem 2020, og endda ender med at lægge rigtig mange nye kunder til forretningen i et år, der viste sig at blive særdeles udfordret. Det havde jeg bestemt gerne solgt den for tilbage i marts måned. 

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2021?

Sammen med vores kunder at navigere i den gigantiske forandring der på ultrakort tid for de flestes vedkommende er sket på deres salgs- og marketingmodel og måske endda på hele deres forretningsmodel. 

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL ÆNDRE SIG I 2021?

Den vil i udgangspunktet ikke ændres, men der ligger en spændende opgave i forhold til at fusionere vores to bureauer Vizeum og MKTG til et nyt og stærkere offering under dentsu X-brandet. Vi har et rigtig godt udgangspunkt for at fortsætte den forandringsproces, vi har drevet i 2020, og vi står set herfra med en historisk stærk holdopstilling. 

HVILKE TENDENSER I BRANCHEN VIL DU GERNE SE MERE AF I 2021?

Jeg ser gerne, at vi får sat mere fokus på, hvad det er for en oplevelse, vi ønsker at skabe for modtagerne af de budskaber, vi leverer til dem. At få bygget endnu bedre bro mellem teknologi, indhold og distribution står på to do-listen hos mig i 2021. 

HVAD HAR VI LÆRT IGENNEM CORONAKRISEN OG DEN TRANSFORMATION, DEN HAR SKABT?

Jeg synes, det har været imponerende at se, hvor hurtigt vi på både bureau og kundesiden formår at omstille os til en virkelighed, hvor vi har oplevet store forskydninger på tværs af salgskanaler og distributionsplatforme med forbrugsvaner, der ændrer sig nærmest fra den ene dag til den anden. 

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Anne Krogh og hele marketingteamet hos IKEA. Imponerende at se hvordan de med vanlig sikkerhed har navigeret igennem et udfordret år og formåede at tilpasse sig til en forandret virkelighed for deres forretning. Well done.