Erfaring

Lisa startede i 1999 som Media Consultant hos Jyllands-Posten. I 2005 kom hun til Carat Denmark i en stilling som Strategic & Digital Director, Head of Amplifi, og tog i 2016 til Kvik. Her har hun lige siden siddet som Chief Marketing and Product Officer.

Motivation

Med en stor skabertrang og et fokus på et sundt og moderne ledelsesmæssigt værdisæt skaber Lisa Gøttler gang på gang digital markedsføring fra øverste skuffe, som sikrer Kvik flotte resultater. Lisa har sans for at skabe forretning, og hun forstår at aktivere de unikke forretningsmuligheder, der opstår og som kan udvikles i markedet, og tilfører derigennem brandet merværdi. Med afsæt i en dyb kundeforståelse løfter hun det marketingfaglige niveau hos køkkenbrandet og driver gennem levende og effektiv markedsføring forretningen frem mod øget salg og kundetilfredshed. Som følge af sine stærke indsatser og dokumenterede resultater kunne Lisa i 2020 bryste sig af at være en del af The M List’s advisory board, og hendes forsatte stærke resultater for Kvik, såvel som for sig selv, inkasserer hende igen anerkendelse med en plads på listen.

 

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2020?

Først og fremmest vores håndtering af COVID-19, som betød at vi kom ud af 2020 med markant vækst. Vi fik vendt en krise til en vækststrategi ved at fokusere og drive forandring på nøgleområder. Dernæst vores succesfulde lancering af vores bæredygtighedsmål om CO2-neutralitet i 2022. Det har givet opmærksomhed og nye kunder i alle 11 lande. 

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2021?

At kompleksiteten øges på alle områder, og jeg skal være skarp på at finde frem til essensen, samt hvor jeg bruger min tid og ressourcer. Marketing og kommunikation bliver ikke nemmere, fordi det digitaliseres, tværtimod. Kvik bliver også en mere kompliceret virksomhed i takt med, at vi vækster. Alt sammen positive og spændende udfordringer 

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL ÆNDRE SIG I 2021?

Marketing får dybere og dybere rødder i mange tværorganisatoriske projekter hos Kvik. Der er stor tiltro til, hvad vi kan bidrage med, og hvordan vi kan hjælpe med at skabe forandring og drive forretning. I 2021 kommer jeg således til at bruge meget tid på et strategisk digitaliseringsprojekt på tværs af huset. 

HVILKE TENDENSER I BRANCHEN VIL DU GERNE SE MERE AF I 2021?

Evnen til at simplificere og fokusere på en mere enkel agenda – det øger agilitet og sandsynlighed for succes. Jeg tror på, at fremtidens vindere findes i de enkle ideer og gennemtænkte koncepter, som løser en konkret opgave. Gør det nemt for dine kunder at sige ja uanset om du er på medie-, bureau- eller annoncørsiden. 

HVAD HAR VI LÆRT IGENNEM CORONAKRISEN OG DEN TRANSFORMATION, DEN HAR SKABT?

At der er intet som en alvorlig krise til at drive forandring og tage markedsandele. Vi har haft flere lande, hvor butikkerne tvangslukkede i månedsvis, og  fra den ene dag til den anden skulle vi løse, hvordan vi alligevel kunne sælge køkkener. Fx lancerede vi videomøder på tværs af alle lande på én uge. Det kræver et verdensklasse-team! 

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Alle dem som uforskyldt har fået lammet deres forretning af COVID-19 fortjener et kæmpe skulderklap, det har været et drønhårdt år! Jeg er heldig, da jeg tilfældigvis er i en branche, hvor vi ikke er ramt så hårdt – det har jeg ofte tænkt på det seneste år.