Erfaring

Med en baggrund som bl.a. Deputy Head of IT hos PFA Pension og Vice President, Online hos TDC grundlagde Per for mere end 13 år siden eCapacity. Foruden sit virke som CEO er han i dag bestyrelsesmedlem hos bl.a. HI-FI Klubben, Saxo.com, Adapt og FDIH samt bestyrelsesformand hos Boligsiden.dk.

Motivation

Hvis der er nogen, der succesfuldt formår at udnytte sin flair for at drive og ud- vikle digitale forretninger, må det være Per Rasmussen. Lige siden han grund- lagde den digitale rådgivervirksomhed eCapacity, har de set vækst, stigende kundetal og klare, målbare kommercielle resultater. Ses der tilbage på bare det seneste år, har Per’s force inden for digital strategi, analyse og forretning og hans rolige og strategiske ledelseshånd igen vist sit værd. Efterspørgslen efter eCapacitys ydelser og konsulenter har aldrig været større, og flere virksomheder har det seneste år nydt godt af virksomhedens evne til at sætte skub i online forretning. Dette har bl.a. været medvirkende til, at eCapacity i 2020 for andet år i træk blev kåret som Danmarks bedste konsulenthus af Computerworld. The M List anerkender eCapacitys succes og byder igen Per velkommen!

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

At vi lykkedes med at eksekvere og nå den vækstambition, som vi havde sat os for før Corona ramte i foråret.

Hvad bliver din største professionelle udfordring i 2021?

Organisationen skal bringes igennem næste kvantespring – strukturen og organisationsmodellen er etableret, men nu skal der eksekveres på den.

Hvordan forventer du, at din rolle vil ændre sig i 2021?

Den vil ikke ændre sig væsentligt fra den, der er etableret i 2020.

Hvilke tendenser i branchen vil du gerne se mere af i 2021?

eCommerce/omnichannel commerce skal i de fleste virksomheder bringes til et nyt niveau. Evnen til, og organisationen til at drive den del af virksomhedens forretning er blevet afgørende i 2020, og den trend blive bare endnu stærkere i 2021.

Hvad har vi lært igennem Coronakrisen og den transformation, den har skabt?

Eksekveringshastighed. Vi kan øge hastigheden, og vi eksekverer strategisk vigtige initiativer markant – det var nødvendigt i 2020. Den evne skal vi fastholde.

Hvem i branchen fortjener et skulderklap – og hvorfor?

Brian Andersen i Matas, for at gå foran i dansk retail i transformationen til omnichannel-retail.