Erfaring

Sasa kommer med en baggrund som CEO og Co-Founder af flere virksomheder som 20stepguide, Alor.dk og senest Obsidian Digital. Siden 2016 hvor det digitale performancebureau blev grundlagt, har Sasa siddet som både Head of PPC, Head of SEO og i dag som stifter og partner.

Motivation

Fra at starte i gymnasiet med at udvikle en rejsesøgemaskine har Sasa Kova- cevics innovative mindset og analytiske tilgang til digital forretningsudvikling resulteret i en karriere, der har givet fødsel til flere virksomheder. Seneste er Obsidian Digital, som knap er fem år gammel allerede har haft en succesrig opvækst. I dag har de over 200 kunder, omsætter for mindst 30 millioner og bl.a. oprustet med opkøbet af SEO-bureauet Bondtofte & Co. Dette kan til dels tilskrives Sasas pragmatiske øje for alt, hvad der rører sig inden for SEM-universet samt hans drivkraft i at forstå målgruppen og forme teknologi og produkter med forretningsvækst til følge – samt videregive dette til sine teams. Det bliver spændende at følge med i Obsidians fremtidige rejse, og The M List 2021 byder derfor Sasa velkommen.

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

Det har klart været at få alle ender til at gå op i en højere enhed. Vi er blevet 70 mand på fire år. At sikre kvaliteten af de ydelser vi leverer kombineret med en aggressivt vækst er ikke let. Det har vi løst godt. Teamet er ligeledes blevet sat til, at vi kan tage det næste spring mod 100+ mand.

Hvad bliver din største professionelle udfordring i 2021?

Vores vision er at sætte standarden i branchen. Så en af mine største opgaver i 2021 bliver fortsat at sikre kvaliteten af vores ydelser. Særligt i forbindelse med åbningen af vores nye kontorer i og udenfor landets grænser.

Hvordan forventer du, at din rolle vil ændre sig i 2021?

Jeg arbejder på tværs af organisationen. Sparrer til dagligt rigtig meget med vores CEO på de strategiske områder. Samtidigt supporterer og udfordrer jeg vores seniorfolk på produktet. Det skal ikke ændre sig i 2021.

Hvilke tendenser i branchen vil du gerne se mere af i 2021?

Jeg vil gerne se det kreative blive endnu større, da det muliggøre fantastisk performance i vores ende. Alt for mange tror, at digital marketing er svaret på deres bønner. Hvad de ikke forstår er, at det blot er en del af ligningen.

Hvad har vi lært igennem Coronakrisen og den transformation, den har skabt?

Vi forstår i langt højere grad, at vi skal sprede vores risiko mere ud. Vi skal turde stille spørgsmål ved virksomhedens forretningsmodel, og om den også er holdbar i en fremtid, som vi måske ikke kender.

Hvem i branchen fortjener et skulderklap – og hvorfor?

Det gør vores CEO Emil Reinholdt af to årsager: 1. Han faciliterer vores strategi og bringer nogle værktøjer til bordet, som andre i branchen ikke har. 2. Han er den person, som muliggør, at vi andre partnere kan shine og vinde priser.