Erfaring

Steffen begyndte karrieren hos både Dansk Internet Selskab, IBM og Schultz IT, inden han i 2008 kom til DIS/PLAY som først kreativ direktør og senere administrerende direktør. Da DIS/PLAY i 2017 blev opkøbt af AKQA, og senere byttede navnet ud med AKQA Denmark, blev Steffen Managing Director.

Motivation

At opbygge et bureau med så stor strategisk styrke og så mange prisvindende og skelsættende løsninger og kampagner nationale såvel som internationale kunder, er der ikke mange, der formår. Alligevel er Steffen Blauenfeldt Otkjær en af dem, og 2020 har ikke været en skuffelse. Tværtimod har det forgange år været det bedste nogensinde for det prisvindende digitale bureau AKQA Denmark – både ift. økonomi, omdømme, medarbejdere og kvalitetsarbejde. Som bureauanfører kan Steffen se tilbage på en fusion med bureauet Grey på globalt plan, højere innovative ambitioner og en kreativ klinge, der kun er slebet skarpere. Med et unikt ledelsesgen og evnen til at bevare både overblik og skabe vækst i et ellers turbulent år har Steffen ført AKQA Denmark yderligere frem i branchen. Dét har for sjette gang placeret ham direkte på The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

2020 har været AKQA Denmarks bedste år nogensinde. På alle parametre. Økonomi. Kvalitet. Omdømme. Medarbejdere.

Hvad bliver din største professionelle udfordring i 2021?

At gentage 2020.

Hvordan forventer du, at din rolle vil ændre sig i 2021?

Sammenlægning af AKQA og Grey vil medføre ikke bare nye opgaver men forventeligt også en præcisering af min rolle.

Hvad har vi lært igennem Coronakrisen og den transformation, den har skabt?

Alt kan ændre sig hurtigt. Så når du står overfor den største udfordring, så fald tilbage på det der burde være en fælles default.. kærlighed og respekt. Dine medarbejdere bliver ikke bedre af din konstante overvågning. Hjemmearbejde giver mening og tilvalget af at møde ind, er i allerhøjeste grad et spørgsmål om venskab og samvær.

Hvem i branchen fortjener et skulderklap – og hvorfor?

Alle dem, der med idérigdom, indsigt og teknologisk forståelse, føder os, der med kæmpe stolthed lader os hylde og repræsentere her.