Erfaring

Thomas lagde ud som Communications Advisor hos Nordisk Kommunikation i 2003, og i 2008 blev han ansat som Chief Consultant hos Danske Bank. I knap seks år avancerede han internt i banken til senest at sidde som Head of Online Media. Siden 2013 har Thomas være Global Head of Digital, In-house Creative & Media hos Arla Foods.

Motivation

For to år siden slog Arlas inhouse-bureau, The Barn, dørene op til omverdenen, og lige siden har de budt vækst, kreativitet og resultatgivende digitale medieindkøb velkommen. I front for The Barns udvikling står Thomas Heilskov med et bredt smil og visionært blik, hvilket kun kan berette om tilfredsstillen- de resultater. På to år har Thomas spillet en hovedrolle i at skabe klarhed og struktur over data, et tættere samarbejde med både danske og internationale brand managers om medieindkøb samt sat et større fokus på kreativ udvikling. Det har været med til at vækste The Barn fra 18 til flere end 70 medarbejdere på tværs af markeder og høstet så flotte resultater, at mejerigiganten kun har sat yderligere fart på fremtidens inhouse-udvikling med en ny global digital 2023-ambition. The M List holder skarpt øje med både Thomas og The Barn.

Hvad har været din største professionelle succes i 2020?

At vi er lykkes med at skabe så stærke resultater, både kreativt og i vores digitale medieindkøb, at vi nu accelererer vores in-house rejse med The Barn yderligere. Derudover at vi har sat en ny global digital ambition for 2023, der vil bringe salg og marketing tættere sammen i vores digitale udvikling.

Hvad bliver din største professionelle udfordring i 2021?

At sikre den markante udvidelse af The Barn, hvor vi bl.a. åbner nye mar- keds-hubs i 2021 og bringer mere komplekse kreative produktioner in-house. Derudover at sikre sammenhørighed og synergi på tværs af markeder under de betingelser, som COVID-19 skaber.

Hvordan forventer du, at din rolle vil ændre sig i 2021?

COVID-19 har accelereret e-commerce for FMCG. Jeg forventer øget fokus på, hvordan vi skaber en mere sammenhængende digital brand- og købsoplevel- se, bl.a. gennem tættere digitale samarbejder med vores retailers.

Hvilke tendenser i branchen vil du gerne se mere af i 2021?

Fokus på at sikre tillid og relevans i vores brug af data.

Hvad har vi lært igennem Coronakrisen og den transformation, den har skabt?

Forhåbentlig hvordan vi kan bruge mere tid på de ting i livet, der for alvor betyder noget. Og at vi ved at indrette vores arbejdsliv smartere kan skabe en bedre balance for den enkelte.

Hvem i branchen fortjener et skulderklap – og hvorfor?

Den går til de fantastiske nye medarbejdere i The Barn, som har valgt at forlade trygge og velkendte roller for at blive en del af The Barn og skabe en ny type bureau på trods af den usikkerhed, som følger med.