Erfaring

Christian startede karrieren hos Nykredit i 2007. Efterfølgende kom han til Sony senest som Business Controller. I 2012 startede Christian sin rejse hos DSV – Global Transport and Logistics, først som Business Change Manager derefter Senior Manager, Global Marketing. I dag er Christian Senior Director, Corporate Marketing & Communication.

Motivation

Med en faglig stærk værktøjskasse har Christian Krogslund ageret som primus motor for en bred vifte af initiativer og forandringsprocesser hos DSV – Global Transport and Logistics. I fronten af DSV’s moderne og digitale marke- tingtiltag, i et ellers traditionelt erhverv, har Christian bidraget til brandets styrkede positionering og fortsatte vækstrejse. Christian er en af bannerførerne for DSV’s rejse om at opnå internationalt herredømme og forbedret klimaindsats. Der satses stort med opkøbet af en ny logistik-udbyder, som har medvirket til en styrket position i Mellemøsten og Sydøstasien samt en lancering af DSV’s Green Logistics, som rådgiver kunder med reducering af deres CO2-udled- ning. Disse flotte meritter kan bl.a. tilskrives Christians evne til at kombinere strategisk marketing med sublim forretningsindsigt. Velkommen på listen!

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At få tid til at prioritere de langsigtede strategiske initiativer. COVID-19 og de fortsatte følgevirkninger på de globale forsyningskæder, integrationen af endnu et stort opkøb (closing august 2021) og koncernens udtalte ønske om, at være en drivende faktor ift. vores industris grønne omstilling har slået takten an i 2021.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

En fortsat styrkelse af sammenhængskraften mellem salg og marketing, samt fokus på organisk vækst på lokalt, regionalt og globalt plan. Fælles målsætninger, en ny marketingplatform og delte processer, vil udgøre fundamentet i vores bidrag til en styrkelse af koncernens position som et af verdens førende transport- og logistikselskaber.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

En afdeling af utroligt kompetente og ambitiøse kolleger, der hver eneste dag går langt for at sikre koncernens fortsatte udvikling og succes. I tillæg har vi været dygtige til at gribe de muligheder der præsenterede sig i en turbulent virkelighed, samt været begunstiget af et utroligt godt samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

De seneste to år har desværre ikke efterladt meget tid til at reflektere over dette, men jeg lover at vende stærkt tilbage næste år.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Mere kundeorienterede servicemodeller, færre cold calls, samt et øget fokus på opdyrkelsen af tætte og vedholdende partnerskaber for fælles vækst. Den øgede digitalisering af marketing- og salgsprocesserne har fremhævet behovet for stærke rådgivende partnere, der kan tænke og levere end-to-end løsninger for hele kunderejsen.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Hele vores globale team af marketingkolleger i mere end 90 lande, der igen har leveret varen under krævende forhold. En særlig tak til vores mangeårige samarbejdspartner AKQA, Steffen Blaunfeldt Otkjær og hele teamet på Staunings Plads, for samarbejdet ifm. udarbejdelse af DSV’s nye brand platform i halvår af 2021.