Erfaring

Efter 10 år som Principal hos Netcompany blev Dennis medstifter af it-konsulenthuset Immeo i 2014, og lige siden har han kunnet kalde sig Partner & CEO. Ved siden af sit medejerskab er Dennis medlem af Berlingske Talent 100.

Motivation

Med en stærk strategisk sans, solid forretningsforståelse og digital kyndighed tager Dennis Kristensen et blik ind i den globale fremtid. Siden han trådte ind i det forretningsorienterede it-konsulenthus Immeo har forretningen taget fart. Dette som et resultat af omverdenens fokus på e-business og IT-modernisering, som et nødvendigt led i en agil og digital forretning. Som Immeos CEO kan Dennis bryste sig af en guldregn af vundne priser og en perlerække af nye kunder, som kan mærkes ved de finansielle poster. Immeo blev udnævnt til årets succesvirksomhed 2021 af Spar Nord og BDO, kåret som IT-komet 2021 af Computerworld og vandt fem ud af ni førstepladser ved MyImage-analysen 2022. Meritter, som kan tilskrives Dennis’ evne til at imødekomme kundernes behov med et konstant sigte mod fremtiden. En flot debut på The M List!

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Det sværeste for mig er at få skabt mere synlighed i markedet. MyImage-analysen viste, at vi i Immeo er rigtig gode til at skabe mærkbare resultater sammen med vores kunder. Til gengæld rangerer vi lavt på generelt kendskab. Vi skal blive bedre til at fortælle de gode historier – for dem der kender os, kender os for noget godt.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

I 2022 er min største professionelle udfordring, at vi skal øge kendskabet til Immeo. Både så vi kan tiltrække nye kunder, men i høj grad også de rigtige, nye kolleger. Der er rift om de kloge hoveder, og dem skal vi bruge mange flere af, hvis vi skal følge med efterspørgslen.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Jeg tror, at det der har været vigtigst er, at vi er gået fra at være en ung virksomhed til at have en stærk og mere moden organisation på plads. Det betyder, at jeg har kunnet fokusere mere på udvikling og sparring af og med organisationen end på daglig drift.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Immeo er et it-konsulenthus, så hvis der er noget jeg gerne vil se mere fokus på i 2022, så er det en tendens vi ser oftere og oftere, hvor virksomheder går fra at bruge enkeltsystemer, der skal kunne det hele, til at vælge best-of- breed-systemer, der dækker de præcise forretningsbehov. Det vil nemlig løse mange virksomheders problemer.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Min branche er jo it-branchen, og der er diversitet desværre stadig en mangel- vare. Jeg gad godt se flere virksomheder, inklusiv min egen, knække koden til, hvordan man tiltrækker og fastholder en mere forskelligartet organisation.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

De her dage kan jeg ikke lade være med at sende en ekstra varm tanke til alle dem, der har kolleger, der er ramt af krigen i Ukraine.