Erfaring

Dorthe startede som Trainee hos Omnicom Media Group, og er efterfølgende forfremmet flere gange i hendes mere end 11 år hos OMD. Senest indtog hun rollen som Managing Director for det samlede OMD Danmark. I 2014 gik rejsen videre til JP/Politikens Hus, hvor hun blev ansat som Executive Vice President, COO.

Motivation

Dorthe Bjerregaard-Knudsen er anerkendt for at være en vaskeægte kommerciel mediestrateg, som besidder stærke medie- og salgsmæssige indsigter, som kun de færreste kommer i nærheden af. Med omtrent otte år hos JP/Politikens Hus har Dorthe sat stærkt ind på udviklingen af nye initiativer. Blandt Dorthes præsentationer i 2021 skal fremhæves aftalen med Jysk Fynske Medier om at sammenlægge de to distributionsselskaber DAO og Bladkompagniet. Formålet med sammenlægningen har været at stå mere konkurrencedygtigt mod internationale leverandører i kampen om at sikre effektiv levering af pakker og aviser. Dermed har hun stået i spidsen for at skabe det største rent danskejede distributionsselskab. Dorthes høje strategiske og kommercielt nytænkende niveau er ganske enkelt imponerende. Endnu et år på The M List er i hus.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

2021 bød på markante og omgående ændringer i forbrugeradfærden som følge af de samfundsnedlukninger og -genåbninger som pandemien medførte. Tilpasningsevnen har været afgørende i bestræbelserne på, at få skruet hurtigt nok op og ned for kapacitet til at møde og tilpasse os efterspørgslen. Ikke altid lige let med mangel på arbejdskraft.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vi vil lykkes med vores vækstambitioner – og gerne uden for landets grænser. Transformationen til international virksomhed medfører nye og spændende udfordringer. Pandemien er dertil blevet afløst af krig tæt på. Omkostningerne stiger, forbrugeradfærden ændrer sig igen. Hvad er den nye normal? 2022 kræver endnu en runde med omstillingsevne.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

De ufatteligt dygtige mennesker jeg arbejder sammen med. Vores klare mål, prioriteter og stærke værdikompas.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Etisk og ansvarlig digital markedsføring – uden ugennemskuelig overvågning af den enkelte bruger på tværs af internettet.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Jeg ser gerne, at både annonceindkøbere og medier får reel interesse i at arbejde sammen om at sikre udvikling af nye, digitale annonceløsninger, som markedet kan flytte over i – hvor beskyttelsen af privatlivet er i hovedsæde, og hvor der kun målrettes pba. førstepartsdata hos førsteparten alene.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Alle vores medarbejdere og dygtige ledere, som har skabt vores solide resultater og videreudviklet vores forretninger.