Erfaring

I 2013 stiftede Halfdan selskabet JUF.dk og satte sig i direktørstolen. Da selskabet blev solgt i 2015 startede han sin rejse hos Obsidian Digital med stillingen som Head of SEO, og godt et år senere blev han forfremmet til Head of Social. Siden 2019 har Halfdan kunnet kalde sig Partner hos Obsidian Digital.

Motivation

Halfdan Moth Timm har sin rod i spændingsfeltet mellem kreativitet og digitalisering, og som en dygtig entreprenør, leder, kommunikatør og strateg hører han til blandt landets mest succesfulde bureauprofiler. Siden september 2016 har Halfdan spredt sine kundskaber udover Obsidian Digital, som er et af de hurtigst voksende bureauer herhjemme. Det forudsætter en finger på pulsen og solid indsigt i både markedstendenser og kundebehov. Evner, som Halfdan besidder efter flere års hands-on erfaring fra det digitale felt og med en inkarneret indsigt Obsidian-netværket. Flere års succeser har bragt bureauet til et finansielt overskud, og Obsidian cementerer sin førende position med stadig flere bureauopkøb. Bureauet vokser stødt, alt imens Halfdan bevarer overblik og skaber retning, som sikrer ham en flot debut på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Obsidian er vokset fra fire personer i 2016 til nu at være en organisation på over 150 dygtige konsulenter spredt ud på to lande og tre primære kontorer. At drive kulturen på tværs af sprog, lande og afdelinger samtidigt med at vi vokser hurtigt er både fantastisk og enormt udfordrende. Hvis vi lykkes med dét, lykkes vi med Obsidian.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vi har større vækstambitioner i 2022 end nogensinde før. Om det bliver at integrere 40-50 medarbejdere ind i virksomheden, at gennemføre flere spændende opkøb, at starte kontorer i udlandet eller noget helt fjerde ved jeg ikke. Men jeg glæder mig helt vildt til det.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Obsidian blev startet i 2016. I de sidste 12 måneder har vi fået en kapitalfond med og købt Heymedia, IBEX Performance, Casper Hessellund og Black Lemon. Jeg føler, at vi er igang med at bygge Galacticos med Zidane, Figo og Ronaldo, og det er fantastisk at være med til. Menneskene bag er Obsidian og Obsidian er dem. De er det eneste vigtige.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Omkostningen ved stigende fokus på privacy. Jeg synes ikke, at vi taler om den negative effekt, det har på virksomheder, der prøver at vokse og finde for- brugere. Apples iOS14.5 er det værste der er sket for iværksættere i de 10 år, jeg har arbejdet med marketing. Vi risikerer, at sejre ad helvede til og erodere fundamentet for gratis internet.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Vi kan altid gøre mere for de mennesker, der arbejder i den. Vi har implementeret partnerprogram, medarbejeraktier, psykolog-tilbud, barselsordninger og meget mere i det seneste år, og vi kan gøre meget mere endnu. Vi går ikke på arbejde for sjov, men det skal være sjovt at være her.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Shoutout til alle de unge mennesker der kommer ind med fantastisk viljestyrke, en ydmyg tilgang til at lære og et ønske om at blive de bedste. Mange af dem arbejder jeg med hver dag og det er et kæmpe privilegium.