Erfaring

Som startskuddet på en flot karriere besatte Joacim stillingen, Management Consultant og senere Account Executive hos DXC Technology i 2004. I 2006 kom Joacim til Valtech i stillingen som Engagement Manager. Joacim har tilbragt de sidste 15 år i adskillige roller hos Valtech, og kan i dag kalde sig Global Chief Growth Officer.

Motivation

Med sine brede strategiske og digitale kompetencer har Joacim M. Jeppesen de seneste år været i spidsen for Valtechs danske og internationale transformationsprocesser. Han kan derfor tilskrives én af forklaringerne bag, at Valtech rider højt på den enorme bølge af vækst, både hvad angår økonomi, skala og kompleksitet. Valtech er et af de største digitale bureauer i Danmark, og de vokser stadig stødt. I februar 2021 opkøbte Valtech en af branchens mest anerkendte konsulentvirksomheder, eCapacity. Opkøbet forventes at eksekvere datadrevne forretningsstrategier og målbare kommercielle resultater, som vil positionere Valtech som en end-to-end strategisk og digital storspiller. Dette er en udvikling og et samarbejde, som The M List ser frem til at følge, og med Joacim, som Global Chief Growth Officer, er der tiltro til succeser.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At prioritere blandt alle de mange spændende og vigtige ting, der skal ske i en organisation, der vokser med 1.000 nye kolleger.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

At skabe en kultur og ramme, der låser op for det fulde potentiale af vores mange dygtige kolleger i verden over.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

En klar overbevisning om at samarbejde på tværs af kulturer, geografier og forretningsområder skaber større værdi for vores kunder, og giver en sjovere og mere berigende hverdag for vores medarbejdere.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

En ny målestok for hvad værdiskabelse er. Vi taler for meget om ligegyldige målepunkter, der handler mere om os selv end om verden omkring os.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

At bæredygtighed ikke kommer med buzzwords eller smarte slogans. Det er kompleks som bare pokker.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Alle dem, der tænker mere på andre, end på sig selv.