Erfaring

John startede sin karriere hos OMD, hvor han var direktør i 12 år. Derefter valgte John at gå selvstændig, inden han i 2013 var med til at stifte mediebureauet Orchestra. Han lagde ud med at indtage rollen som COO, og i 2017 blev han forfremmet til administrerende direktør.

Motivation

For syvende år i streg indtager John Herup en velfortjent plads på The M List. Johns forretnings- og mediebegavelse har skabt imponerende fremdrift for Orchestra, og hans indsatser er et effektivt pejlemærke for dybden på den solide faglighed og det digitale kompetenceniveau. Disse har han formået at give videre til sine teams og medarbejdere, og igen i 2021 kan John se tilbage på et år, hvor etisk arbejde og en innovativ måde at tænke mediebureau på, har båret frugt. I MyImage kan bureauet findes på toppen, som de bedste til at skabe resultater for sine kunder. Resultater, som kan tilskrives John’s evne til at sætte den strategiske retning og videreføre sit moralske kodeks, som er dybt funderet i måden, han driver forretning på. Med en kobling af en suveræn lederstil og forretningsforståelse stryger John direkte ind på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Vi er en branche der primært er defineret ud fra mennesker – deres væremåde og faglige kompetencer. Ikke noget nyt her. Corona har imidlertid for mange mennesker fået dem til at stille spørgsmålstegn ved prioriteringer i livet, arbejdsliv og meget andet. Det har krævet en helt ny ledelsesmæssig dagsorden og ny måde at se ledelse på.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

At udvikle forretningen og samtidigt fastholde DNA i virksomheden efter endnu en periode med vækst, nye kunder og en stribe nyansættelser.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

År 2020 var på mange måder et gennembrudsår for bureauet, og derfor skulle vi i 2021 både onboarde nye kunder og medarbejdere samtidigt med, at vi skulle bygge ovenpå rent forretnings- og udviklingsmæssigt. Det er vi lykkedes med.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Bæredygtighed som overskrift bliver vigtigere og vigtigere. Her kunne vi godt som branche, gøre langt mere.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Endnu større tydelighed omkring transparens i pengestrømme – også når den ikke er der. Transparens er en hjertesag for os.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Der er rigtig mange brancher, der har været ekstraordinært pressede i både 2020 og 2021. Mit skulderklap går derfor til alle annoncører, der har måtte genopfinde sig selv i en helt ekstrem situation.