Erfaring

Kasper stiftede i samarbejde med sin bror bureauet Webdanmark i 1998. I 2015 skiftede det navn til IMPACT. Han har i 24 år varetaget stillingen som Group CEO i det digitale bureau, og har sideløbende haft en række bestyrelsesposter.

Motivation

Igen er Kasper Holst på årets The M List og dette for at være en stærk CEO i en af Danmarks største konsulenthuse inden for digitale løsninger, e-commerce og omnichannel. Kasper formår at omdanne unikke visioner til konkrete løsninger og services for IMPACT. Det digitale bureau forener digitale ople- velser med innovative løsninger, som giver ekstraordinære kundeoplevelser. Det er bl.a. for bedrifter som disse, at IMPACT har modtaget andenpladsen for bedste image i MyImage 2021. Såvel kan resultaterne på bundlinjen, stigende antal medarbejdere og kunder til dels tilskrives Kaspers digitale forretningstæft og evne til at fastholde høj kunde- og medarbejdertilfredshed. Med Kasper som nøgleperson for IMPACT, står de stærkere og større i den hurtigt voksende e-commerce branche. En stor klapsalve går igen til Kasper.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

De sværeste opgaver har krævet mest arbejde, men også været spændende/ berigende: Implementering af ny organisationstruktur. Definere ny strategi for 2022-2024 samtidig med merger. Rekruttering af eksperter. Skabe sammenhold på tværs af lokationer og kulturer. Pendling 🙂

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Sikre tilgang af tilstrækkeligt antal nye medarbejdere. Skabe community på tværs af landegrænser. Omstilling ledelsesrolle fra 250 til 400 medarbejdere og flere kulturer.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Its all about people. Passion og vedholdenhed. Sammenhold, fællesskab og værdier. Fokus på resultater og kundebehov.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Hvordan vi som branche og ledere kan påvirke samfundet i højere grad. Hvor- dan sikrer vi at Danmark udklækker flere talenter og sikrer viden og teknologi som konkurrenceparameter going forward.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

1.Øget fokus på de udfordrende agendaer. 2. Mere fokus i C-suiten til at øge fokus på de kvalitative parametre og den helstøbte kundeoplevelse. 3. Øget brug af data til at levere bedre kundeoplevelser og bedre hverdag for medarbejdere. 4. Øget fokus på at sikre skandinaviske virksomheder succes på eksportmarkeder.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

De mange succesfulde startups/scaleups som er lykkedes ved at tage risici og tænke større end hjemmemarkedet. Dansk Erhverv for at samle branchen og agere politisk talerør.