Erfaring

Kim kom til DDB Needham i 1989 i stillingen som Senior Copywriter and Strategist, og seks år senere tog han til Grey i stillingen som Creative and Strategic Director. Året 1998 blev life-changing, da han stiftede bureauet Robert/Boisen & Like-minded A/S og har siddet i stillingen som Co-Founding Partner & CEO lige siden.

Motivation

Kim Boisen er en begavet bureaudirektør, som forstår at sætte sit kreative præg på og udfordre status quo i branchen, og for dette hyldes han igen på The M List. Med 20+ år i bagagen som primus motor for det succesfulde reklame- bureau Robert/Boisen & Like-minded A/S, står Kim fortsat som en af de mest prominente profiler på den danske bureauscene. Med titler som det mest effektive og mest kreative bureau, vinder bureauet hvert år et væld af priser – og 2021 var ingen undtagelse. Det tæller bl.a. en fortsat førsteplads som det mest kreative bureau ifølge MyImage 2021, priser og shortlister ved The True Award, Årets Rambuk og Creative Circle Awards. Dette afspejler Kims kreative, digitale og strategiske sigte for at levere prisvindende løsninger for kunder. Meritter som imponerer, og dét lander Kim en flot og velfortjent plads på årets liste.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At lede et bureau, når pandemien og dens afledte effekter tit gjorde det kropumuligt at planlægge længere end en dag ad gangen. I modsætning til 2020 blev vores resultat i 2021 også mere påvirket af corona-ramte kunder og karantæneramte medarbejdere, så vi kommer ikke til at savne det forgangne år.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Selvom corona er ved at klinge af, tror jeg ikke, vi kommer tilbage til business as usual. Mange brancher vil have leveringsproblemer langt ind i 2022, og krigen i Ukraine, stigende renter og energipriser har allerede store konsekvenser for en hel del virksomheder. Ens evne til at være agil bliver en nødvendighed for at klare sig godt.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Det vil nok være et stretch at kalde 2021 for en succes. Når det er sagt, synes jeg, vi har haft succes med at tage ved lære af det, der ikke gik helt, som vi planlagde i corona år to. Det har blandt andet betydet, at vi har justeret på måden, vi arbejder på, og det kan vi allerede i starten af 2022 se har effekt.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Engang var vi den sexede branche, de unge talenter havde øverst på listen, når de var færdige med deres grunduddannelser. Sådan er det ikke længere. Hvad der kan gøre branchen mere attraktiv igen er ikke kun noget, vi bør diskutere. Det skal helt øverst på agendaen.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Der er ingen tvivl om, at kreativitet kan spille en stor rolle i den nødvendige bæredygtige omstilling for samfundet. Men jeg synes, der er for mange brands, der nøjes med at have en holdning til det og for få, der viser reel handling. Luftige hensigtserklæringer om, at ville noget engang i 2050 eller symbolhandlinger holder ikke længere.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Det er der mange, der gør efter næsten to år med pandemi – ikke mindst mine egne medarbejdere, som har kæmpet så bravt for at holde maskinen i gang trods utallige udfordringer!