Erfaring

Line kickstartede sin karriere hos Maybelline New York i 2004, hvor hun senest tiltrådte stillingen som Marketing Manager – Global. Herefter tog hun til Colgate Palmolive i stillingen som Nordic Marketing Manager frem til, at hun i 2013 begyndte sin karriererejse hos Muuto. Siden maj 2021 har Line kunne kalde sig Chief Marketing Officer.

 

 

Motivation

Siden Line Brockmann Juhl kom til Muuto i 2013, er hun steget stødt i graderne til sin nuværende stilling som CMO. Lines udprægede æstetiske sans kombineret med en stærk forretningsforståelse og marketingkompetencer har ført Muuto-brandet til global anerkendelse. Det skandinaviske designfirma er midt i en digital transformation om udvikling af en spritny digital platform, der gør det muligt for brandet at levere enestående e-handelsoplevelser til både slutbrugere og partnerskaber. Med Line i spidsen for Muutos digitale forretningsudvikling opnår designfirmaet ikke blot anerkendelse fra tilfredse kunder, men også opmærksomhed ved Danish Digital Awards og Creative Circle Award 2021 for sit digitale design. Line formår at forbinde kommercielle og æstetiske tråde, der sikrer Muutos økonomiske fremdrift og er derfor igen at finde på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Vi har lært meget om værdien af fleksibilitet og agilitet. Men det lærte os også betydningen af sociale interaktioner og hvor vigtig kontoret er til at forankre kulturen. At interagere IRL med kolleger giver sindssygt meget energi og motivation. Mange komplekse udfordringer, opstart af nye projekter og onboarding har bare ikke været det samme.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vi blev i 2021 en del af Herman Miller, en af verdens største spillere inden for møbler og design. Det åbner mange muligheder, men det bliver også en ud- fordring i at bevare vores stærke brand DNA og unikke kultur. En spændende udfordring, som også handler om at balancere integration til det nye med den fortsatte drift.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Nøgleordet har været en tillidsbaseret kultur, der har gjort det muligt at komme i mål med mange projekter. Tillid fra min chef, der stoler på min dømmekraft og giver mig frirum til at sætte retning. Men også i forhold til mit team, hvor alle tager ansvar for deres område, og byder ind med hvad der er det rigtige at gøre for forretningen.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Den mere kortsigtede del af marketing fylder meget, fokus på at få målgruppen til at reagere med et køb nu og her. Jeg savner en balanceret vægtning af kort og langsigtet efforts og hvordan marketingressourcerne prioriteres. Så det langsigtede brand-byggende arbejde med tydeligt at formidle, hvad brandet står for kommer mere på agendaen.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Udvikle en mere holistisk tilgang til markedsføring. Den digitale agenda fylder meget og selvom om den uden tvivl er fundamentet for at lykkes, så må de fysiske touchpoints gerne fylde mere. Jeg tror fortsat på, at folk søger oplevelser med brandet, de vil gerne mærke kvaliteten og interagere med mennesker, der kan formidle brandet.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Er vanvittigt stolt af mit team, så de kan ikke få nok skulderklap! De sætter altid baren højt og er enormt dedikerede i arbejdet med at bredde Muuto-brandet ud i verden. Jeg synes også at hele oplevelses-økonomien fortjener en særlig hyldest for – igen i år – at navigere igennem en svær tid.