Erfaring

Mikael begyndte sin karriere som kontaktchef hos DDB, inden han i 2000 grundlagde det kreative reklamebureau & Co., hvor han i 21 år har siddet som CEO. I 2014 førte han & Co. ind i The North Alliance – NoA, og indtog pladsen som partner. I dag kan han kalde sig for Group CEO & Partner for NoA-net- værket.

Motivation

Som en af tidens stærkeste bureauledere, startede Mikael Jørgensen 2021 ud med at kunne bryste sig over en titel som koncernchef for The North Alliance Skandinavien. En titel med et stort ansvar – med 14 selskaber under sig og godt 800 medarbejdere i norden. På trods af coronakrisen, blev 2021 et år med flere vundne priser og økonomisk vækst for bureaugruppen, som derfor står stærkere end nogensinde før. Mikael har løftet NoA-netværket ind i et nyt spændende kapitel på deres vækstrejse samt leveret synlige resultater for NoA i hele Skandinavien, bl.a. med satsning på mere komplekse forretningsorienterede konsulentservices, datadrevet marketing og udviklingen af deres integrerede løsninger. Med Mikaels evne til at lede med ekstraordinære og strategiske kompetencer, lander han sig en velfortjent plads på The M List igen i år.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At finde balancen i at have utroligt mange ting man gerne vil lave – men for lidt tid til at gøre det.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

At få påbegyndt og gennemført den internationale rejse med NoA.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Den er båret af andre, men jeg føler, at jeg har været med til at skabe et klart stærkere NoA. Både på kvaliteten af vores arbejde, men også på de resultater vi har leveret.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Hvorledes man løfter kvalitetsniveauet.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Jeg ville supergerne se, at vores branche tager et større ansvar for hvorledes vi arbejder med sustainability. Ikke så meget hvad vi selv gør, men hvor og hvordan vi hjælper vores kunder med at gøre mere og gøre det rigtigt.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Alle de superdejlige og dygtige mennesker i NoA i Danmark. De kører på med høj faglig integritet, stor passion og positiv energi. Det gør det fedt, at gå på arbejde og nemmere, at lave gode løsninger til vores kunder.