Erfaring

I 1997 indledte Mikkel karrieren i rollen som Copywriter. Først hos Grey og der- næst Leo Burnett, Courage Euro RSCG og Ogilvy. I 2006 blev Mikkel forfremmet til Creative Director hos Ogilvy, hvorefter han tog til Brandhouse i tilsvarende stilling. Knap otte år senere grundlage Mikkel det kreative konsulentbureau PONG, hvor han sidder som kreativ direktør.

Motivation

I 2018 blev Mikkel Elung krediteret på The M List for positioneringen af Brand- house, mens det i år er Mikkels entreprenante evner og enestående meritter hos sit eget PONG, der tjener opmærksomheden. Med blot to et halvt år bag sig har det unge bureau opnået en placering i den absolutte produktivitets-top, og de økonomiske resultater taler for sig selv. PONG har ramt en kreativ guldåre, og sikret førstepladsen ved MyImage Bureau 2022 som reklamebureauet med de mest tilfredse kunder og andenpladsen som det mest kreative bureau. Mikkels kreative og fremsynede kompetencer sikrer en voksende kundeportefølje med bl.a. nemlig.com og Interflora under vingefanget, og med en ambition om at levere ukompliceret kommunikation og opsigtsvækkende løsninger, må det anerkendes, at Mikkel og PONG har en vellykket strategi.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At etablere PONG som et kreativt stærkt bureau med en tæt og ukompliceret samarbejdsform. Og at følge med efterspørgslen og hver eneste gang levere godt arbejde.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

At holde et højt kreativt niveau i takt med at PONG vokser. Og finde de helt rigtige mennesker til at være med på rejsen.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Et hold af utroligt dygtige, sjove og hårdtarbejdende mennesker, der elsker ping-pong. Og en overbærende familie.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Hvad der virker og hvorfor.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

At vi fokuserer på at udvikle langt mindre, men til gengæld meget bedre, kommunikation og markedsføring.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Alle de unge, der er på vej ind i vores branche. De er meget dygtigere end de tror, og de er vanvittigt vigtige, for at vi kan blive ved med at være relevante og skabe værdi, for de mennesker vi kommunikerer med, og de brands vi kommunikerer for.