Erfaring

Mikkel var forbi Adfair, Wemind og Zupa Recommended, inden han kom til Google i stillingen som Key Account Manager. I 2014 tog han til GoMore i stillingen som Chief Marketing Officer, og i 2018 rykkede han til Labster, hvor han takkede af som Head of Marketing. Siden juni 2020 har Mikkel haft stillingen som Chief Experience Officer hos Hobbii.

Motivation

The M List byder for første gang Mikkel Marius Winther-Lange velkommen på listen, og han er et soleklart eksempel på, at hårdt arbejde og ambitiøse målsætninger kan betale sig i et foreningsregi. Med sin kommercielle og digitale tilgange til marketing- og brandingdisciplinen har Mikkel været drivkraften bag accelerationen af flere danske startup virksomheder. Her skal fremhæves Mikkels bidrag til sikringen af den første million medlemmer hos GoMore samt gennemførelsen af en vellykket Serie B-runde hos Labster. Siden 2020 har Mikkels eksekverbare evner gavnet Hobbii-forretningen, som på blot seks år tæller 350 medarbejdere, øget brandkendskab og garn i mere end 50 forskel- lige lande bl.a. Tyskland og USA. Garn og strikkepinde er en global megatrend og de farverige nuancer fremgår tilmed af de økonomiske vækstresultater.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Coronapandemien har gjort alting uforudsigeligt. Vi er blevet berørt – både positivt og negativt – på så mange måder, som vi ikke kunne have forestillet os, da det hele begyndte. Det har været en kæmpe udfordring at navigere i, både på et privat og professionelt plan.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vi har set en kæmpe vækst pga. stigende efterspørgsel siden begyndelsen af coronapandemien. Nu hvor pandemien forhåbentlig er på tilbagetræk- ning, men vi stadig ser mange negative effekter, såsom usikker logistik og prisstigninger, bliver det en stor og spændende udfordring at holde samme kadence på væksten.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Fokus på at udtrykke kernen i vores brand igennem alt hvad vi gør. Det gør os troværdige overfor vores kunder og sikrer glade og loyale kolleger.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Kan den økonomiske vækst fortsætte uden at vi ødelægger planeten og vores klima? Hvordan bidrager vi til en sund langsigtet vækst? Bør vi se på andet og mere end omsætning og bundlinje?

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Endnu mere fokus på purpose, også for virksomheder som ikke er pseudo-velgørenhed.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Os alle! Det har været (endnu) et vanvittigt år, og jeg kender ingen, som har haft det nemt. Men vi står her stadig, de fleste stærkere end nogensinde. Det fortjener et skulderklap.