Erfaring

Mikkel Pedersen kickstartede for alvor karrieren hos Magasin du Nord i 2011, hvor han senest besatte stillingen Head of eCommerce. Efter fem år hos stormagasinet, påbegyndte Mikkel sin rejse hos Just Eat. Først som Marketing Director, dernæst Commerciel Director og i dag Senior Marketing Director, European markets.

Motivation

De seneste fire år har Mikkel Pedersen i høj grad fungeret som nøgleperson i Just Eats økonomiske vækst, globale ekspanderenden og vundne priser. Siden takeaway-kædes etablering i 2001, har den digitale udvikling taget fart. Mikkel er skræddersyet til fast going-branchen, da hans drive og ambitioner rækker ud over det sædvanlige. Hans digitale og kommercielle kompetencer øger forretningens globale onlineaktiviteter, hvor den seneste digitale succes findes i skiftet til en ny fælles og global platform, Takeaway.com. Dette positionerer Just Eat som en af verdens største online madbestillings virksomheder, med solide brugeroplevelser og bedre adgang til takeaway på tværs af landegrænser. Mikkel hyldes som frontperson for Just Eats globale ekspanderen og digitale transformationer på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Vi har etableret et helt nyt marketing-team, der fra centralt hold skal drive markedsforing for alle vores europæiske markeder. Oveni det har vi eksekveret nogle ret vilde kampagner, ikke mindst hovedsponsoratet for sommerens EM i fodbold og efterfølgende indgåelse af aftale med UEFA om yderligere tre års sponsorat af bl.a. Champions League.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vores branche har selv sagt været positivt påvirket af COVID-19, og vi kigger nu ind i nye markedsdynamikker. Det skal vi tilpasse, i måden vi griber ting an på, men ellers handler det om, at være konsistente i forhold til den plan vi har lagt. Evnen til at finde ud af, hvad du ikke skal gøre er altafgørende i en verden fuld af muligheder.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Empati skaber adfærd som gavner vores interne relationer. Relationer er altafgørende i skabelsen af en stærk organisation. Empatisk ledelse er min drivkraft og styrke mere end noget andet.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Stress på bagrund af mangel på mening i arbejdslivet bliver ved med at være en udfordring i vores branche. Formår vi som ledere, at skabe følelsen af formal, tilhørsforhold og muligheden for personlig udvikling som skaber mening for de mange dygtige folk i branchen. Det er i hvert fald dybt integreret, i måden jeg tænker ledelse på.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Mere diversitet i vores bestyrelser og på ledelsesgangene, tak!

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Mathias Hillerup og Jakob Vedel fra S360. Efter min mening har de skabt det bedste digitale bureau i Danmark.