Erfaring

Mille satte fart på karrieren, da hun i 2005 startede hos Kragelund Kommunikation som kommunikationsrådgiver. Efterfølgende landede Mille stillingen som Head of Corporate Communication hos MYC4. I 2010 fik Milles rejse hos Advice fart, og hun har haft titler som kommunikationsrådgiver, Client Director og i dag som CEO.

Motivation

Efter en flot debut som ny CEO for Advice, har Mille Kristine Klink om nogen bevist sit værd som spydspids for et af de bredest integrerede bureauer herhjemme. Mille er oplært i det digitale kommunikations- og reklamebureau, hvor hun har kæmpet sig til tops med sin unikke sans for at udvikle forretning og skabe intelligente kommunikationsindsatser. Advice kan bryste sig ved en stor kundeportefølje bestående af bl.a. Sundhedsstyrelsen, som vandt Sprogprisen 2021, hvor Advice stolt kan kalde sig den drivende kraft bag kommunikationen og kampagnefilmen. Milles inspirerende og moralske ledelseskompetencer kan mærkes i hele bureauet. En tilgang, som er dybt funderet i Milles væsen og en af grundene til hendes store succes som frontfigur for Advice. Det fortjener en plads på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Det har egentlig været mere konstruktivt end svært, men 2021 krævede helt klart et gearskifte i min rolle. 2020 var et vildt år og mit første som CEO, hvor jeg startede med et kæmpe fokus på driften og den voldsomme omstilling. I 2021 landede vi mere sikkert i den nye virkelighed med overskud til strategisk udvikling og perspektiv.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

I 2022 skal vi eksekvere på en ny, ambitiøs strategi, vi lancerede i efteråret. Jeg tror på, vi fortsat har et kæmpe potentiale, så den udvikling glæder jeg mig til. Og så er jeg meget optaget af at skabe den bedste kultur og arbejdsplads. Socialt, fagligt og i vores fysiske rammer skal vi kunne slå hjemmekontoret med flere længder.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Jeg er stolt over, hvordan vi bliver ved med at udvikle Advice. Vi står solidt på alle tre ben: Tech, brand og agenda, og vi skaber stærke, integrerede løsninger med et fælles mål om at bidrage positivt til omverden, forretning og brugere. Det er ikke min succes, men resultatet af en fantastisk kollektiv indsats og ambitiøse kunder.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Vi skal tale meget mere om branchens relevans og evne til at drive udvikling, skabe nye, innovative løsninger og skubbe på den bæredygtige transformation gennem både viden, kreativitet og strategisk indsigt. Jeg synes desværre stadig nogle gange, vi taler om os selv som for 20 år siden. Det klæder os ikke, og det er uberettiget.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Mange har været hurtige til at ændre kurs fra det kortsigtede, taktiske fokus. Corona tvang os ind i, til at arbejde strategisk, langsigtet med deres brand og position. Stort set uden undtagelse er det med et klart mål om en bæredygtig transformation. Det, håber jeg, vi evner at holde fast i trods stigende usikker- hed i verden.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Det gør hele branchen. Jeg synes, det er fantastisk at se, at rigtig mange klarer sig rigtig godt, finder nye nicher, samarbejdsformer og konstellationer. Det er med til at drive en positiv udvikling og holde os på tæerne.