Erfaring

Natascha trådte ind i marketingbranchen i 1998, da hun kom til Baan Com- pany, hvorefter hun har besat ledende marketingstillinger hos henholdsvis SSA Global, IBM Denmark og SAS Institute. I 2019 tog hun kort fordi SimCorp inden hun tiltrådte som Director Digital Sales & Engagement hos Lemvigh-Müller. Natascha er i 2022 skiftet til Sanitstål A/S som Director Digital Sale & Engagement.

Motivation

Lemvigh-Müller er landets største stål- og teknikgrossist, og med kompleksiteten følger et stort marketingansvar om at bane vejen og skabe ensretning. Her har Natascha Schøtt Kjærgaard bidraget med sin store marketererfaring og dybe indsigt i martech-branchen. Med Natacha i spidsen for marketing, kommunikation og e-commerce har storgrossisten ikke kun opnået økonomi- ske vækstresultater, men også flotte resultater på CSR-området. De seneste år er bæredygtighed blevet en del af strategien, som Natacha med stor passion og høje ambitioner har stået i spidsen for at formidle. Natacha har vist sig at trives med det store marketingansvar, og hendes fokus på både forretning og medarbejdere har skabt resultater, der igen placerer hende på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

I et turbulent år, at levere på en fantastisk to-cifret e-commerce-vækst, samtidig med at styrke og skabe et stærkere strategisk fundament ved at udvikle ny eCom platform, GTM-platform, samt at styrke samarbejdet med kunder og leverandører, ved at levere differentierede value propositions og marketing- kampagner som skaber øget kundetilfredshed.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

At styrke den samlede digitale kundeoplevelse på tværs af vores e-commerce-forretning, salgsteams, fysiske butikker og mobile enheder.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

At blive bekendt med min nye organisation, og at være en del af at definere og sætte den strategiske retning for Sanistaal. At få skabt en seriøs agenda for den digitale transformation og kundeoplevelse.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Jeg ser gerne, at digitalisering, og hvordan vi kan vokse nye digitale kompetencer, diskuteres mere såvel som hvordan bæredygtighedsagendaen kan og bør udvikle sig.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Det er generelt en udfordring at finde de rette kompetencer, hvordan kan vi accelerer udviklingen af nye digitale og datadrevne kompetencer.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Mit gamle “MCE”-team fra Lemvigh-Müller fortjener alle et kæmpe skulderklap. De har været superseje, dedikerede og meget ihærdige i et svært år, hvor vi både skulle leverer øget kundeoplevelser, skarpe resultater og samtidig udvikle et fundament til en styrket fremtid!