Erfaring

I sin lange karriere har Per bl.a. været forbi PFA Pension i stillingen som Deputy Head of IT og TDC i stillingen som Vice President, Online inden han i 2007 grundlagde eCapacity. Ved siden af Managing Director-rollen hos eCapacity, er Per bestyrelsesmedlem hos HI-FI Klubben, Saxo, Nanostone og FDIH samt bestyrelsesformand for Boligsiden.dk.

Motivation

Med +15 års erfaring med ledelse og udvikling af digitale virksomheder, og et tidligere virke som online direktør for TDC med ansvar for koncernens B2B- og B2C-webaktiviteter, har Per Rasmussen fået skabt sig en international, digital rådgivningsforretning, der under navnet eCapacity har skabt ambitiøs, digital vækst. Med Valtech’s opkøb af forretningen i februar 2021, træder eCapacity ind i et nyt banebrydende kapitel, som styrker Valtechs positionering som end-to-end strategisk partner. Opkøbet anses som et springbræt for eCapacity, til at skabe unik synergi med et globalt perspektiv og tilbyde strategisk rådgivning, der stikker dybere og bredere end nogensinde før. Per anerkendes for sit store ansvar for kommerciel strategi og datatransformation på tværs af landegrænser hos eCapacity, og Per bydes derfor velkommen.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At lede en markant skallering af virksomheden til mange nye markeder, og samtidig bevare værdier og kvalitet i leverancerne.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Hvor hurtigt vi kan skalere i resten af Europa.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Et stærkt lederteam der har erfaringen og tyngden til at skalere samtidig med, at der leveres på eksisterende projekter.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Data-insights og personalisering i et etisk perspektiv.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Niels Ralund der som branchedirektør for dansk e-handel gør en markant indsats for at skabe de bedst mulige rammevilkår for virksomheder i bran- chen.