Erfaring

Peter satte fart på sin karriere hos Pepsi-Cola i 1992, og har siden da varetaget marketingpositioner hos bl.a. TDC, Siemens og Statoil. I 2011 blev Peter ansat hos TOYS”R”US som Nordic Marketing Manager, før han i 2015 kom til sin nuværende stilling hos Coop.dk som CMO. Peter varetager desuden en række forskellige bestyrelsesposter.

Motivation

Synlige resultater og unikke digitale løsninger er det man får med Peter Boris Kreilgaard siddende i stillingen som Head of Marketing hos Coop.dk. Coops online-forretning afspejler Peters flair for at koble en kundeorienteret tilgang med konkurrencedygtige priser, udvalg og oplevelser. Med Peter som primus motor for Coop.dk, har de i 2021 formået at vækste webshoppen markant, ovenikøbet med titlen som danskernes tredje mest foretrukne webshop af Dansk Industri. Peters ledelsesstil bærer præg af empati, mens han tager teten og eksekverer på højtryk. Dette fører til et væld af succesfulde marketingindsatser, hvor digitale og teknologiske kampagner pryder det danske landskab, mens brugeroplevelsen forbliver førsteprioriteten. Peter er en synlig marketer, som sikrer at Coop.dk fortsat rider på en vækstbølge, og dét anerkendes af The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Det forgange år har ikke budt på større udfordringer, vi ikke tidligere har løst. Det er derfor ikke muligt at pege på et specifikt område. Kunsten at blive bed- re (og dermed klare det svære) ligger i den daglige forbedring. Nogle gange er det store ting, vi forbedrer. Andre gange mindre ting. Men hver forbedring gør os bedre.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Mit primære fokus vil fortsat være, at drive marketing som en forretnings- kritisk enhed, der har et stadigt stigende ansvar for omsætning såvel som bundlinje.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Uden tvivl de gode mennesker, jeg arbejder sammen med hver dag. Ingen nævnt, ingen glemt! Uden dem ville jeg aldrig får den gode sparring, som skaber de gode resultater.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Mener, at branchen reelt favner en bred vifte af relevante dialoger/diskussi- oner. Er der emner, der bør fylde mere? Sikkert! Men så er det jo heldigt, at branchen er befolket med individer, der ikke er bange for at “tage bladet fra munden”.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Vil gerne se, at marketingdisciplinen fortsætter med at: Drive den digitale udvikling. Tage stadigt større ansvar for omsætning og indtjening. Sikre endnu bedre ”customer insights” baseret bl.a. på de digitale kanaler. Marketingdisciplinen er i en brydningstid. Det er nu, vi skal “steppe op” og tage endnu større ansvar!

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Listen er lang over dem, der hver dag gør en forskel i deres respektive organisationer. Jeg hverken kan eller vil fremhæve en enkelt. Er så heldig, at jeg mø- der en lang række af disse hver eneste dag. Nyder hvert et øjeblik med dem!