Erfaring

Peter startede sin karriere hos Middelboe Agencies som marketingkoordinator i 1996 og kort efter hos Essilor Danmark. I dag er Peter ansat hos Arbejdernes Landsbank, hvor han har været i omtrent 23 år. Han har siddet i sin nuværende stilling som branding- og kommunikationsdirektørfor for banken i knap ti år.

Motivation

Peter Froulund har som kommunikations- og marketingdirektør for Arbejder- nes Landsbank bidraget til positioneringen som en af Danmarks mest foretrukne banker for 13. år i træk. Dette tilskrives både meritter på kommunikations- og marketingfronten samt Peters nytænkende ledelseskompetencer, der gennemsyrer branchen. 2021 blev et år med flotte resultater, heraf skal frem- hæves engangsindtægter med overtagelse af aktiemajoriteten i Vestjysk Bank. Peter sætter overliggeren højt, hvad angår partnerskaber og vækst i kundetilgang. Dette tæller bl.a. en forlænget sponsoraftale med fodboldklubberne FC Nordsjælland og AGF, hvor bankernes logo fortsat fremgår af spillernes trøjer. Peter sikrer ALs fremtid ved kontinuerlige marketinginitiativer, og han hædres derfor for tredje gang på The M List for sine fortsatte bedrifter og succeser.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Vi er en virksomhed der markedsfører os i to spor, naturligvis et digitalt, men også et mere analogt. Det sidste har haft svære vilkår grundet corona, og vi har kunne mærke, at den del ikke har været på det niveau vi ønsker det. Heldigvis er den begrænsning væk nu.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Min største professionelle udfordring bliver, at få vores brand til også at blive et naturligt valg for små og mellemstore virksomheder. Det er et område, vi satser på, men også et område vores brand ikke naturligt dækker.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Det har mit fantastiske team. Vi har, som alle andre, mødtes alt for lidt på kontoret og lidt for meget digitalt i stedet, men alligevel har kreativitet, sparring og højt energiniveau sikret, at vi og dermed også jeg, har kunne levere flotte resultater igen i år. Det er jeg meget stolt af.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Digitalt nærvær med alle typer kunder. Vi har mange kunder, der ønsker digitalisering på højt niveau, men også en betydelig del der møder den digitale verden med en smule reservation. Det er en stor købestærk gruppe, som vi godt kunne tale om, hvordan vi fik favnet også.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Jeg ser gerne, at flere bureauer laver strategiske samarbejder bredt således, at man kan møde kunderne stærkere. Kommunikation og markedsføring indeholder ekstremt mange facetter, og ingen kan favne dem alle. Som kunde kan det betyde mange samarbejdspartnere og mange snitflader.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Jeg vil give et skulderklap til Bjarne Spellerberg. En indsigtsfuld, og dygtig professionel i ordenes bedste betydninger. Altid garant for gode givende dialoger, der munder ud i noget konkret og brugbart.