Erfaring

I 2014 satte Rasmus skub i karrieren hos Vizeum Danmark, hvor han senest var ansat som Digital lead. Efterfølgende kom Ramsus til Uncle Grey som Head of Media Strategy & Planning, inden han i 2018 begyndte sin rejse hos Søstrene Grene. Først som Head of Omnichannel og siden 2020 har Rasmus kunne kalde sig Chief Digital Officer hos Søstrene Grene.

Motivation

Men stor strategisk pondus og digital begavelse har Rasmus Skjøtt taget det 50 år gamle brand Søstrene Grene på en omfattende digital transformation, som i et forretningsmæssigt perspektiv har vist sig yderst succesfuldt. I marts 2020 lancerede Søstrene Grene sin online webshop og tog dermed et digitalt kvantespring, der har vist sig at være en genistreg i en virkelighed med flere corona-lukkede butikker. Søstrene Grenes optimerede digitale tilstedeværelse sætter nye standarder og større krav til en ensrettet kommunikation og kunderådgivning på tværs af platforme. Netop her har Rasmus udmærket sig med sin sans for at overføre den hyggelige, intime og fysiske shoppingoplevelse til det nye onlineunivers, og der er derfor tale om en vellykket digital transformation af sjælden kaliber, der med stor sikkerhed sætter Rasmus på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Foruden corona, som selvsagt har været ekstremt udfordrende, så har det været at finde den rette balance mellem drift og udvikling. Med vores webshop lancering i 2020 gik vi også over til at skulle drifte en digital forretning på siden af de mange ambitiøse udviklingsprojekter, som vi har i pipeline, og det har været en spændende udfordring.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vi kommer til at lancere en helt ny content-platform for vores kunder. Det ser jeg frem til med lige dele begejstring og spænding. Jeg er også spændt på at se, hvor vores performance post-covid lander – hvad er ny baseline performance? Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til at se resultaterne af vores massive investering i 1. parts-data.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Dygtige kolleger (medsøstre) og dygtige samarbejdspartnere.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Kutlur- og arbejdsforhold. Er branchen fulgt med resten af erhvervslivet og lever op til 2022-medarbejdernes forventninger til en “god arbejdsplads”?

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Kreativiteten må ikke blive glemt i en tid, hvor vi snakker performance marketing, CLV, CDP, og vi kan måle og veje alle aktiviteter ned til det sidste komma. Alt dette kan (stort set) være ligegyldig, hvis ikke man har dygtige kreative folk, som evner at skabe noget indhold, som rent faktisk engagerer brugerne på brugernes præmisser.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Alle mine skønne medsøstre, som knokler hver eneste dag for at skabe experiences, like no other, for vores kunder. Det er en fornøjelse, at møde på arbejde, når man arbejder side om side med kolleger med så meget drive, engagement, godt humør og en dybtfølt kærlighed til brandet.