Erfaring

Rolf har gennem sin karriere varetaget diverse direktørstillinger, bl.a. Client Service Director hos CIA Mediacentralen, Media Director hos enVision, CEO hos MediaBureauet og Business Manager hos Carat Danmark. I 2011 kom Rolf til UncleGrey, hvor han lige siden har siddet som CEO. Først med ansvar for Danmark og siden 2017 med ansvar for hele Norden.

Motivation

Ingen The M List uden Rolf Bach Christensen, som igen i år hyldes for sine flotte meritter hos GreyGroup. Rolf har en rygsæk spækket med direktørstillinger, hvilket kan forklares ved hans udprægede evne til at kombinere sin kommercielle og faglige tyngde med sine store menneskelige kundskaber. Rolf har drevet GreyGroup sikkert igennem 2021, som både lander flotte vækstresultater og en delt førsteplads som det mest prisvindende bureau i Danmark med priser fra bl.a. D&AD, Cannes Lions og CCA. Dette er i sig selv en flot bedrift, der sætter GreyGroup på landkortet flere steder og på øverste hylde i den kreative garderobe. Med Rolf som CEO, og indehaver af det samlede nordiske ansvar, formår han at løfte GreyGroup med et stort medarbejderfokus. Og som en helstøbt leder sikrer han sig endnu et velfortjent gensyn på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Sigtbarheden og de længere perioder uden fysisk kontakt og dialog med kollegerne.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Med den vækst vi forventer bliver en af vores udfordringer, at rekruttere de rette kolleger med den rette timing. Jeg prioriterer, at være tilgængelig for mine kolleger når der er behov for mit input, og i takt med at vi vokser yderligere, vil det kræve at min tid prioriteres endnu hårdere.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

At vi igen har formået at udkomme med stærke kreative kampagner i samarbejde med vores kunder, der har flyttet deres forretning. Plus, at vi har tiltrukket endnu flere dygtige og ambitiøse kolleger og lagt grundlaget for en forventet markant vækst i 2022.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Jeg glæder mig personligt til, at Effie Awards etableres i Danmark så endnu flere kan få øjnene op for den værdi, kreativ kommunikation kan bidrage til.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

At fokus ikke primært handler om at blive set, men også om at blive set for noget.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Det gør Morten Frederiksen og alle kollegerne hos Ogilvy Danmark for den imponerende turnaround, de har formået at præstere på blot to år. Respekt!