Erfaring

Signe startede sin karriere hos Politiken i 2005 som Accountant. Herefter var Signe kort hos Nilfisk som Account Manager. I 2007 startede Signe for alvor sin rejse hos JP/Poltikens Hus A/S, og har siden da siddet i diverse stillinger hos henholdsvis JP/Politikens Hus og Ekstra Bladet. I dag sidder hun som kommerciel direktør, CCO hos Ekstra Bladet.

Motivation

For første gang er Signe Skarequist at finde på The M List, og dette for hendes nye stilling som kommerciel direktør for Ekstra Bladet. En stilling, som hun siden marts 2021 har varetaget med stort strategisk overblik og kommercielt flair, hvilket har givet tabloidavisens digitale abonnementssalg et skub i den rigtige retning. Med stærke kompetencer inden for digitalt annoncesalg koblet med en bred publicitisk forståelse, gør Signe op med den gamle facon, hvor sidevisninger og clickbait var i højsædet, til i stedet at fokusere på at udviklingen af digitale indholdssalg. Signe besidder en unik markedsforståelse- og indsigt, som kombineret med hendes kommercielle kompetencer, sætter et niveau, som de færreste kan følge med på. The M List ser frem til at følge med på rejsen, alt imens Signe bydes stort velkommen på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Det har været at foretage en større omorganisering, som var nødvendig.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Mit fokus i 2022 bliver såvel at vækste abonnementsbasen for printavisen og vores digitale abonnementsprodukt Ekstra Bladet+, som at udvikle og udbrede vores 1. partsdata-platform Relevance yderligere, da vi herigennem kan sikre annoncørerne et privacy-sikkert digitalt annonceindkøb uafhængigt af 3. partsdata og techgiganter.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Kompetente og fantastiske medarbejdere, der tager deres ansvar seriøst og tør udfordre, med det mål for øje hele tiden, at sikre udviklingen af Ekstra Bladet som en ambitiøs kommerciel forretning.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Hvilke krav der bør stilles til techgiganterne. For eksempel i forhold til indhentning af samtykke til brug af data, så spillere som Google og Facebook også stilles til ansvar for at sikre brugernes privatliv, lige som danske og europæiske medier længe har været forpligtet til.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Effektmåling i det digitale annonceindkøb uafhængigt af 3. partsdata. Vi har været vant til at kunne tracke på alt, men den sø, der fiskes i, bliver mindre og mindre. Branchen bør sammen definere nye KPI’er og indse, at vi ikke kan fortsætte med at gøre, hvad vi har været vant til, hvis vi vil sikre værdien af den digitale annoncering.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Ekstra Bladets medarbejdere, såvel redaktionelle som kommercielle, der har været igennem et på mange områder omskifteligt 2021. Skulderklappet skal gives for anerkendelse af og opbakning til vores nye strategi, der blev præsenteret i efteråret, samt for den måde, hvorpå den nu dag for dag bliver omsat til virkelighed og styrker Ekstra Bladet.