Erfaring

Simon startede sin karriere hos Kunde & Co., hvor han var i omtrent 13 år, først som Account Manager og senest Managing Partner. I 2010 kom han til bureauet Sunrise, hvor han blev Owner & CEO. En stilling han stadig har i dag.

Motivation

Simon Hertz er en ambitiøs bureaudirektør, som kommer med en ekstraordinær strategisk dybde og sans for forretningsudvikling, hvilket igen i år lander ham en plads på The M List. Som Owner & CEO hos reklamebureauet Sunrise, har han med 12 år i bagagen, ført bureauet til flotte resultater, en voksende kundeportefølje samt opjustering af dygtige medarbejdere. Med kunder som nemlig.com, Zoologisk Have, Flügger og Gyldendal står Sunrise som en synlig aktør i et konkurrencepræget bureaumarked. Hertil gør Simon klar til at sætte fart på væksten, og med et flot resultat i 2021 benyttes overskuddet til at udvide medarbejderstaben fra 37 til 55. Sunrise vækster med lynets hast, hvilket bl.a. tilskrives Simons innovative tankegang og bredde forretningsfor- ståelse, som igen i år sætter ham sikkert på The M List. Velkommen, Simon!

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Jeg tror, at alle der har været på en vækstrejse ved, at det kan være kaotisk og Sunrise er ingen undtagelse. Vi voksede med 50 % i 2021 og fordoblede antallet af medarbejdere. Det kræver, at man kan holde hovedet koldt ift. den lange bane og samtidig kan navigere og reagere i nu’et – overall synes jeg, at vi er lykkes med det.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Det er at sikre, at Sunrise følger med tiden: På den ene side imødekomme over 60 kollegers individuelle liv og behov, som er mere forskellige end nogensinde. Og på den anden side ikke bliver så individualiseret, at det går på kompromis med vores stærke kultur og den veldefinerede institution, som Sunrise også skal være overfor markedet.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Det har været at give plads. Jeg er stolt af vores medarbejdere og deres ihærdige indsats hele vejen rundt ligesom. Jeg er glad for, at vi i 2021 kunne udvide ledelsen samt forfremme flere medarbejdere i egne rækker til seniorer, associerede partnere og partnere. “Elevating brands and people” – det glæder selvfølgelig også internt hos os selv.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Der spildes fortsat uforholdsmæssig mængder tid og ressourcer ved pitches med urimelige krav. Branchen bør gøre op med den usunde kultur, der ofte hverken kommer virksomhederne eller bureauerne til gavn. Gå i stedet efter den rigtige løsning, varetag virksomhedens og brandets interesse snarere end blot at please en beslutningstager.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Marketing er komplekst og et vellykket projekt kræver ofte forskellige kompetencer sættes i spil på den rigtige måde. Det er vigtigt, at vi forstår hinandens forskellige fagligheder. Og så formår, at sætte disse i spil til gavn for de virksomheder og brands vi skal hjælpe. Det er forståelse, som skal lede til flere velorkestrerede indsatser.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Dem som tør sige “stop lige engang.. ved vi nok om kunderne?”, eller “har vi tænkt det her nok igennem?”. Jeg har respekt for hurtig eksekvering, men det må ikke “overhyldes”, hvis det er på bekostning af den rigtige løsning. Det kræver mod at sige “stop en halv” – dem som tør, fortjener et skulderklap.