Erfaring

I 2001 indledte Steffen karrieren hos Dansk Internet Selskab, hvorefter han tog forbi IBM, Schultz IT og igen Dansk Internet Selskab. I 2008 foretog Steffen et skifte til den kreative branche, først som kreativ direktør hos DIS/ PLAY og senere administrerende direktør. Siden 2017 har Steffen varetaget stillingen som Managing Director hos AKQA Denmark.

Motivation

Steffen Blauenfeldt Otkjær viser gang på gang, hvorfor han hører hjemme på The M List med sin position som Managing Director i det fremadstormende, prisvindende og internationale bureau, AKQA. I 2020 leverede AKQA sit største overskud nogensinde, og 2021 er en fortsættelse på de seneste års stime af succeser. Af disse succeser tæller bl.a. et dansk touch i udviklingen af den succesfulde og ressourcetunge internationale reklame, The Movie. Steffen formår med strategisk snilde, at drive danske kunder på internationale markeder såsom Pandora og Carlsberg, hvilket har medført prisvindende digitale løsninger. Steffen driver AKQA sikkert i land med de rette medarbejdere og kunder om- bord, og bureauets teknologiske forkant sikrer vækst i både størrelse, skala og kompleksitet. Med disse ord, stryger Steffen ind på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Rekruttering.. omend vi er vokset betragteligt. Vi er heldige, at vi kan rekruttere globalt, og at både AKQA og København har et fantastisk renomé.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

AKQA hjælper verdens mest ambitiøse virksomheder med at skabe en bedre fremtid. Det er altid svært. Det bliver det også i 2022.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Evnen til at balancere det kompromisløse med det menneskelige. Vi kalder det stadigvæk “Kærlighed & Respekt”.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Vækstparadigmet.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Vi kunne som branche sagtens blive endnu bedre til at anerkende værdien af de mange forskellige discipliner.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Christian Krogslund der sammen med resten af DSV skaber dansk virksomhedshistorie hver eneste dag. Ser sikkert let ud udefra, men det er det ikke.