Erfaring

Steffen kickstartede sin karriere som projektleder hos Nordisk Films interne reklamebureau, Starfighters. Siden da har han haft sin gang hos Microsoft, Tryg og Advice, før han kom til Danske Spil. I 2017 kom Steffen til KOMPAN som Group Marketing Director, før han i 2019 fik sin nuværende stilling hos Telmore som CMO – Head of Marketing & Online Sales.

Motivation

Steffen Lundgren Kristensen hyldes af The M List for sin plads blandt de dygtigste danske CMOs og marketers. Som spydspids for Telmores marketing- og onlineindsatser er Steffen en CMO i særklasse med sin evne til at levere bane- brydende marketingindsatser for teleselskabet. Med afsæt i kampagnefilmen “Aldrig et kedeligt øjeblik” fra 2021, satsede Steffen og Telmore endnu engang store budgetter, hvilket genererede positive tal på både vækstfronten og bundlinjen, men ikke mindst danskernes reklamegenkendelse som steg fra 45 til 70 procent. Telmore stormer frem som et af de største teleselskaber i Dan- mark, og der er ingen tvivl om, at denne fortjeneste bl.a. kan tilskrives Steffens innovative tilgang til marketing og branding. Steffen lander på The M List, for sit store talent, sine flotte bedrifter og unikke marketingsværktøjskasse.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Der er aldrig et kedeligt øjeblik i Telmore, og i det forgangne år har vi endnu en gang leveret super stærke resultater. I et konkurrencepræget marked kræver det benhård prioritering af indsatser hver eneste dag, og konstant behov for at træffe de rigtige valg og fravalg. Det er ikke altid let at foretage de rigtige fravalg.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Selvom vi realiserer flot fremgang i brand performance, marketingeffektivitet og onlinesalg, er vi i gang med en spændende transformation i Telmore og Nuuday. Derfor investerer jeg en del tid og energi i at forberede organisationen til også at være en succes i fremtiden, hvor der stilles endnu større krav til vores digitale performance.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Mine skarpe kolleger har været vigtigst for vores succes det seneste år. De holder insisterende fast i vores ambition om at styrke og udvikle vores stærke brand position, samtidig med vi effektivt har optimeret vores kampagne- model, brand performance, marketingeffektivitet og forretningsmæssige resultater.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Det vil være en gave for branchen, hvis flere tør stille sig frem og fortælle om mindre succesfulde investeringer, tiltag eller kampagner. Der er alt for få, som er modige nok til at dele og diskutere, hvad de har lært på den hårde måde.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Jeg ser gerne, at branchen åbner sig mere op, og både inddrager og søger inspiration fra andre fagligheder og discipliner for at forstå, hvordan der kan skabes endnu mere relevante løsninger, markedsføring og kommunikation. Vi er stadig en relativt lukket klub i media, marketing og reklameland.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Først og fremmest mine kolleger i Telmore, og vores bureaupartnere, som dagligt inspirerer mig og holder mig til ilden. Og gode kolleger på tværs af brands i Nuuday-familien, som løbende udvikler min tilgang til ledelse, GTM-planning og forretningsudvikling.