Erfaring

Stine har siden 2004 haft sin gang hos Nordisk Film Biografer, hvor hun steg internt i graderne, og varetog senest stillingen Business Development Mana- ger. I 2017 kom Stine til Profil Rejser i rollen som CDO, før hun blev ansat hos GOODIEBOX, senest i stillingen Country Manager, DK, NO, SE, FI. I dag er Stine hos Aarstiderne som chef for marketing, e-commerce, salg og forretnings- analyse.

Motivation

Stine Påskesen er en marketer og digital strateg i en klasse for sig, og hun har spillet en afgørende rolle for Aarstidernes flotte resultater og marketingsind- satser – både digitalt og fysisk. Med et strategisk mindset er Stine yderligere i spidsen for det nye forretningsben “Jordens Bedste Købmand”, som har til formål at gøre Aarstiderne til en online-købmandsbutik med nøje udvalgte varer. Stine fører forretning til nøgleordene: Transperant, kvalitetsbevidst og bæredygtig, hvilket har skabt vækstresultater på både top- og bundlinjen til trods for et konkurrencepræget marked. Stines synlige resultater, solide marketingevner og digitale attributter er til stor inspiration for resten af branhcen, alt imens det bæredygtige pejlemærke bidrager globalt. Flotte præstationer, der fører Stine til en debut på The M List. Velkommen på listen!

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Det sværeste har været først at skulle udarbejde en ambitiøs vækststrategi med dertilhørende budget, for derefter, af hastigt stigende priser på råvarer, brændstof m.m., at blive tvunget til at skulle fokusere på drift og optimering af kerneforretningen fremfor vækststrategien. Nødvendigt, ja. Svært at skifte mindset hurtigt, også ja.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Min største professionelle udfordring bliver at få Aarstidernes tre forretnings- ben: Måltidskasserne, vores online købmand samt vores fysiske venues til at spille mere sammen. En ægte omnichannel-udfordring, som jeg glæder mig til at tage hul på!

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Jeg har startet job hos Aarstiderne, og har fået udfordringer nok til flere år. Men jeg har i dén grad også oplevet en rummelig positiv organisation med et sundt værdisæt, en klar strategi og en tydelig, behagelig kompetent og aner- kendende ledelse. Det forgangne år har derfor – uden bullshit – været én stor arbejdsmæssig succeshistorie.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Jeg savner, at vi tør, at diskutere den manglende diversitet i vores virksom- heder. Og her taler jeg ikke bare om manglende kønsdiversitet i bestyrelser. Jeg efterlyser en konstruktiv dialog om mangel på bredde helt generelt, samt en snak om hvilke konsekvenser dét har for vores valg, vores handlinger – og vores kampagner! Show me my blind spots!

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Jeg ser gerne, at vi hylder de brands, bureauer osv. der er modige og tør gå forrest, dem der står ved deres ord – og dem der tør, at kalde Kejserens let- købte nye klæder. Ikke mindst inden for bæredygtighed, hvor der i dén grad er mere snak og lånte fjer, end der er handling. Så: A little more action please 😉

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Jamen det lyder som en kliché, men jeg bliver nødt til at give mine seje teams, min altid støttende ledergruppe og alle mine øvrige kolleger i Aarstiderne et kæmpe klap på skuldrene, kliché eller ej, over at de gør det sjovt at gå på arbejde hver eneste dag!