Erfaring

I 1992 varetog Susanne rollen som medindehaver hos Miro Kulturformidling, og efter to år kom hun til 21st.dk som IT-konsulent, og dernæst Tycho Brahe Planetarium som informationsmedarbejder. I 2007 tog Susanne forbi beredskabsstyrelsen, inden hun i 2011 tiltrådte sin nuværende stilling som kampagneleder hos Kræftens Bekæmpelse.

Motivation

Susanne Bjærge formår, med sine kombinerede kreative- og kommunikative evner, at skabe synlighed omkring og formidle de budskaber, som hun og Kræftens Bekæmpelse har på hjerte. Siden 2011 har Susanne været den dri- vende kraft bag en perlerække af prisvindende kampagner, som både har vakt opsigt og merviden blandt den danske befolkning. 2021 blev året, hvor endnu flere kampagner fik vinger, og et massivt fokus blev lagt på børn og unges ryg- ning, bl.a. gennem den nye antiryge-kampagne “Det Rygende Barn”. Kampagnen affødte stor succes og opmærksomhed på området, og har skabt synlige resultater med markant færre rygere i aldersgruppen 15-17-årige. Som en inspiration til omverdenen sikrer Susanne både sundhedsmæssig fremgang i den danske befolkning og endnu en flot placering på The M List. Varmt velkommen!

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Det samme som de sidste par år. Sundhedsområdet er præget af mange forskellige holdninger og positioner, og det kræver en særlig opmærksomhed og lydhørhed. Vores strategi, budskaber – og til tider hele vores raison d’être – bliver løbende tryktestet.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Med den ovennævnte tryktest er der ingen tvivl om, at det kræver et skærpet fokus på de store linjer i vores arbejde og at skære de mange mulige afstik- kere og intermezzoer væk, uanset hvor attraktive de kan fremstå. Har du taletid, skal du bruge den klogt, kortfattet og fokuseret.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Vores mediekampagne – med en statue af et rygende barn. Statuen er en ”samtalestarter” og fortsat på turne blandt “Røgfri Fremtid”s 280 partnere. De bruger den som anledning til at sætte lokalt fokus på et alvorligt problem, og hvad der kan gøres. Stærkt motiverende at opleve, hvordan kampagnen lever videre lokalt og med forskellige dagsordener.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Bæredygtighed vil være et godt sted at begynde en diskussion.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Ja tak til flere: ”Hvad fuck er en bælgfrugt?”.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Mere end et stort skulderklap til vores team hos & Co. for endnu en gang at udvikle en klog, aktuel og relevant kampagne. Og som altid et lige så stort skulderklap til teamet hos “Røgfri Fremtid”. I er alle de bedste eksempler på høj faglighed, tillid og samarbejde.