Erfaring

I 1990 startede Thomas’ kreative karriere, først med sin stilling som Creative Director hos Grey Aarhus, og seks år senere i tilsvarende stilling hos Grey Copenhagen. I 1999 tog han kort forbi DDB Denmark som Art Director frem til, at han 2000 blev Owner & Executive Creative Director hos & Co. NOA.

Motivation

Når snakken falder på landets dygtigste kreative direktører, peger fingrene straks i retning af Thomas Hoffmann. Han beviser gang på gang, med sine flotte præstationer hos & Co., at snakken er berettiget. År efter år står & Co. under en guldregn af priser, og igen i 2021 er & Co. den store vinder med bl.a. 14 priser ved Creative Circle Award og kåringen som årets bureau ved Epica Awards. Ydermere høstede & Co. en Grand Prix for kampagnefilmen: “Hjelm har alle dage været en god ide” i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik. & Co. vælter sig i kreative og innovative kampagner, nye samarbejdsaftaler samt en styrket positionering. Meritter, der ikke kunne have været foruden Thomas’ kombinerede kreative og ledelsesmæssige kompetencer, der skaber social og økonomisk fremdrift hos & Co. og sætter ham direkte ind på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At kunne nå det hele! At være der for en meget stor kreativ afdeling. At sikre, at alle kunder, projekter og kolleger får den opmærksomhed de fortjener. Med andre ord: Ikke at have dårlig samvittighed, når man ikke altid kan være der nok for alle.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vi har lige i skrivende stund, lavet en ny organisation i den kreative afdeling, og indsat fem nye kreative direktører – ud over mig selv og Robert Cerkez. Jeg glæder mig til, at få den nye struktur til at fungere maximalt i ’22. Det bliver helt fantastisk. Og så skal vi for alvor til at forholde os til Metaverset. Det glæder jeg mig også til.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Mine kolleger! På alle poster. I år blev vi “Global Agency of the Year” hos Epica Awards, takket være utrolige dygtige kolleger. (Epica adskiller sig fra andre awards ved at det udelukkende er fagjournalister der sidder i juryen).

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Hvordan vi som branche bidrager til at sætte meget mere skub i den grønne omstilling.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Se overstående svar.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Det er der, sgu så mange der gør, så jeg vælger ikke at nævne en enkelt person.