Erfaring

Thomas startede sin rejse hos APV Baker som Marketing Coordinator, og kom efterfølgende til Sophus Berendsen Group i stillingen som Marketing Director. Thomas var kort forbi Accenture og FramFab før han kom til Ogilvy i 2003, senest i stillingen som Managing Director. I dag er Thomas Managing Director hos Accenture Interactive Southeast Asia.

Motivation

Det kræver strategisk flair, den rette forretningstilgang samt konstant fokus på samspillet mellem digital marketing og teknologi, at sidde som Managing Director hos Accenture Interactive på det sydøstasiatiske marked. Egenskaber som Thomas Mouritzen har med solide resultater til følge. Hos Accenture Interactive har Thomas kendetegnet sig ved at være en leder, som forbinder marketing og teknologi med en forretningsmodel, der understøtter kundernes digitale forventninger, hvilket har givet genklang i både omtalen og omsætningen. Thomas kan bryste sig af, at være et skridt tættere ekspansionsagendaen med indtræden i Malaysia med opkøbet af bureauet Entropia. Med Thomas bag roret er Accenture Interactive på rette kurs mod at levere innovation gennem teknologi til kundekartoteket, og han markerer sig både i branchen og på The

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Arbejde i Singapore under covid med gældende restriktioner er en udfordring sammenlignet med Danmark. Det er en udfordring, at lede og motivere med- arbejdere i et kreativt miljø i Thailand, Malaysia, Indonesien og Singapore når vi ikke kan rejse, og har begrænset adgang til kontor og medarbejdere.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Mine udfordringer i 2022: 1) Re-organisering af Accenture Interactive. New Ser- vices, New Operating Model, New Positioning in Southeast Asia. 2) Business growth of 40 % og ansætte yderligere 150 konsulenter i regionen. 3) Opkøb af to virksomheder i Indonesien og Thailand.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Mit ledelsesteam. I 2021 har vi opkøbt Entropia (reklamebureau) i Malaysia og med success integreret 250 medarbejdere med meget lav attrition på under 12%. Mine medarbejdere. I 2021 har vi udviklet Marketing Automation og e-commerce platforms for nogle af de bedste brands i verden – ledet og udviklet fra Singapore.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Et globalt forum som i højere grad fokuserer på, hvordan vi kan lære af hinan- den på tværs af landegrænser.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Covid har lært os, at vi kan løse opgaver på tværs af grænser. Jeg kan i dag sætte et team for en kunde i London med et team fra Singapore og Indonesien. Verden er blevet mindre, og derfor kommer vi til at se nye løsningsmodeller i fremtiden.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Mit ledelsesteam. De er verdensklasse.