Erfaring

TDC blev startskuddet på Tores karriere, hvor han efter otte år takkede af som Vice President, Marketing. I 2008 stiftede Tore dialogbureauet, Sepia, og tre år senere blev han CEO hos Co+Høgn. I 2013 kom Tore til momondo og senere KAYAK i 20017, og i dag sidder han som CMO i KAYAK og adminstrerene direktør i momondo.

Motivation

Tore Pein Jensen er for syvende gang at finde på The M List, og dette for sine storslåede CMO-kompetencer, der på én gang udfordrer branchen og sætter skub i KAYAK-forretningen. Dermed sagt har CMO-rollen ikke været en nem opgave at varetage set i lyset af COVID-19, som fik momondo ud af 2020 med minusvækst og et negativt årsresultat. I selvsamme forbindelse lancerede KAYAK reklamefilmen “Let’s Open Our Worlds – by staying at home” med en til- tro til, at KAYAK ville vende styrket tilbage i 2021, og det må siges at have været tilfældet. Tore har i spidsen for KAYAKs marketinginitiativer haft begge ben solidt plantet på jorden, bevaret et køligt overblik, og ført KAYAK tilbage på vækstsporet. Dette emmer af ledelseskompetencer i verdensklasse, og hans evne til at skabe succeser i en kaotisk omverden sender ham retur på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

Vi har skulle turde tage mange beslutninger igennem et vildt covid-år, der strategisk, investeringsmæssigt og positioneringsmæssigt har været signifikante. Heldigvis, har langt de fleste været rigtige og sikret et stærkt comeback for forretningen.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Fortsat at balancere den langsigtede strategi med en realitet, der stadig vil bestå af stor usikkerhed i mange markeder. Men, kompleksiteten gør det også interessant og udfordrende, så jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg stadig sidder i det bedste job, jeg nogensinde har haft.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

Det er vigtigere end nogensinde, at teamet består af fantastiske, dygtige, forskellige, selvstændige medarbejdere. Jeg er heldig at være omgivet af ekstremt dygtige kolleger, og vi har sammen skabt den succes vi oplever.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

“Diversity & Inclusion”-bølgen fylder meget mere i mange andre lande. Den vil også komme til Danmark med fuld kraft. Så, det er måske på tide at få den højere på agendaen.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Marketing som disciplin har fået en større rolle og mere respekt som vital driver af virksomheders succes. Det vil glæde mig, hvis flere formår at tage stafetten og drive marketing fremad i den henseende.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Det gør vi vist alle sammen. Det har ikke været let at sidde med marketing de sidste par år.