Erfaring

Troels har været forbi Framfab, Tribal DDB, Telenor DK og In2media inden han i 2011 startede sin rejse hos TDC, hvor han takkede af som Vicepresident, Head of Digital Sales and Customer Service. I 2015 kom Troels til Visma e-conomic, hvor han ekspanderede internt til sin nuværende stilling som COO.

Motivation

Troels Skjelbo forstår at aktivere indkomne forretningsmuligheder, udvikle disse og skabe merværdi, hvilket forklares ved hans tyngde i krydsfeltet mellem marketing-, kommerciel-, og digital kyndighed. Dette er de seneste syv år kommet Visma e-conomic til gode, og de kom ud af 2020 med det bedste regn- skab til dato. 2021 blev derfor et oprustningsår med store investeringer i nye løsninger og teknologier samt en styrket medarbejder portefølje. En oprustning som tildeler Troels store handlemuligheder og tårnhøje forventninger til 2022. På blot ét år har Troels og Visma e-conomic skaffet 31.000 nye virksom- heder til kundekartoteket, som nu har ramt 155.000 kunder, og der forventes en yderligere ekspansion i 2022. Imponerende resultater og store fremtidsudsigter, som sikrer Troels en flot placering på The M List 2022.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

At lægge vores salgs- og marketingafdelinger sammen til én stor afdeling.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

I 2022 laver vi grundlæggende om i vores produktpakker, og forsøger at gøre dem mere enkle for kunderne. Med mere end 160.000 virksomheder som kun- der, er det på alle måder en spændende, men også kompliceret og risikabel øvelse.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

At vores CEO har givet mig rammerne til at skabe en afdeling, hvor marketing og salg er det samme, og at medarbejderne har troet på det og hjulpet med at få det til at fungere i virkeligheden.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Ledelse. God moderne ledelse som fjerner top-down-styring, engagerer medarbejderne og får det bedste frem i dem.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Det måde vi på kundesiden leder og organiserer salg og marketing. Mere fokus på kunden, og mindre på værktøjer og faglige discipliner.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Det vil jeg gerne give til mine medarbejdere i salg og marketing i e-conomic. Selvom det var det rigtige, at nedbryde de organisatoriske grænser mellem marketing og salg, har det krævet en åbenhed og vilje til at arbejde på en ny måde. Det var aldrig lykkedes lige så godt, hvis ikke de alle havde ydet en kæmpe indsats for det.