Erfaring

Ulrik kickstartede sin karriere hos SAS i 2000, hvor han i løbet af syv år steg støt i graderne. I 2007 kom Ulrik til fitness.dk, hvor han indtog stillingen som Commercial Director og efterfølgende Center Manager hos Steen & Strøm. Ulrik startede sin dentsu-rejse i 2011, og blev i januar 2020 forfremmet til CEO for dentsu Denmark.

Motivation

For syvende år i træk indtager Ulrik Petersen en flot plads på årets liste. Ulriks inspirerende og nytænkende lederstil har skabt imponerende fremdrift for dentsu-netværket, som over årene har ført til den ene succes efter den anden. Ulriks CV er et effektivt pejlemærke for dybden på den faglighed, som han kommer med – en faglighed, som over tiden har sikret dentsu adskillige priser, implementering af en ny struktur, forenkling af netværkets navn samt en ny standard for medarbejderudvikling. Ulrik og dentsu kan bryste sig af 10 placeringer på shortlisten ved Årets Rambuk. Med vækst som skaber værdi for kunderne, tilskrives Ulrik pladsen som en af landets dygtigeste mediebureauledere. Ulrik efterlader synlige resultater på sin vej, og hans kæmpe talent sender ham direkte ind på The M List.

 

HVAD HAR VÆRET DET SVÆRESTE FOR DIG I DET FORGANGNE ÅR?

2021 har været et omskiftelig år, som har spændt fra corona-restriktioner og lock-down til fuld genåbning. Det har haft betydning for praktiseringen af lederskab og agilitet i rådgivningen af vores kunder.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE PROFESSIONELLE UDFORDRING I 2022?

Vi har sat en klar strategisk retning, som skal skabe bedre og mere bæredygtige løsninger til vores kunder og en endnu bedre arbejdsplads. Udfordringen bliver, at turde prioritere hårdere end vi måske har gjort historisk. Dette for at sikre endnu hurtigere time-to-market og effekt af de strategiske tiltag.

HVAD HAR VÆRET MEST VIGTIGT FOR DIN SUCCES I ÅR?

At være en del af en virksomhed, hvis kultur består af nærhed, åbenhed og ærlighed. Det har hjulpet mig i min interne kalibrering til den eksisterende situation og sikret opbakning til vores prioriteter.

HVAD SAVNER DU, AT BRANCHEN DISKUTERER MERE?

Vores ansvar og rolle når det gælder bæredygtighed og hvordan vi får dette frisat.

PÅ HVILKE(T) OMRÅDE(R) SER DU GERNE AT BRANCHEN UDVIKLER SIG?

Bæredygtighed samt få os genetableret som en naturlig del af erhvervsmedierne. Den effekt vi som branche har på dansk erhvervsliv fortjener, at komme frem i rampelyset.

HVEM I BRANCHEN FORTJENER ET SKULDERKLAP – OG HVORFOR?

Et shout-out til Charlie Stjerneklar for at sætte sig i chef-stolen i Kreakom og sammen med teamet bidrage fra dag 1. Respekt.