Erfaring

Anettes karriere tog for alvor fart i 2006, da hun blev ansat hos reklamebureauet AdPeople. Hun har sidenhen krydset veje med IC Group og AKQA Danmark, før hun i 2016 valgte at rejse til Schweiz for at arbejde for ECCO Shoes. Først i rollen som E-commerce Director og senest som Business Development Director. I 2020 var Anette kort forbi dentsu international, inden hun i 2021 indtog rollen som Chief Experience Officer for Georg Jensen.

Motivation

Anette Hasling Jæger er endnu en gang at finde på The M List. Med sin dybdegående indsigt i retail og sine exceptionelle kundskaber inden for e-commerce- og marketingdisciplinerne, positionerer hun sig som et af branchens unge, og fremad- stormende talenter. Efter Anettes ankomst i Georg Jensen i 2021, har virksomheden leveret sit bedste resultat i knap otte år, hvilket der blandt flere faktorer kan krediteres Anette, på baggrund af den centrale rolle, hun har spillet i optimeringen af Georg Jensens digitale platforme, hvortil hun har haft det samlede ansvar for touchpoints, CRM og e-commerce. Trods sin unge alder, besidder Anette en opdateret faglighed, og driver det digitale område fra en stol i den øverste direktion hos en af dansk designs kronjuveler. En imponerende bedrift, der bestemt gør hende fortjent til endnu et år på listen.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Mere fokus på bæredygtighed. På flere planer.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Det kan være udfordrende, at få de rigtige folk ombord samt fastholde dem i længere tid.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Mere nytænkning og ikke mindst mod til at udleve alternative arbejdsformer og modeller.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Definere hvilke parametre vi skal bruge for bedre at værdisætte initiativer, så det bliver lettere at tage beslutninger om, hvilke initiativer der skal investeres i. En sådan værdisætning skal ikke nødvendigvis måles på toplinjen.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Vi har måtte tage nogle svære beslutninger.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

At føle at jeg har det helt rigtige team på plads, og at vi sammen er på vej et godt sted hen.