Erfaring

Benjamin har fra begyndelsen af sin karriere kunne kalde sig CO-Founder af en række succesfulde virksomheder, herunder Muzui.com, Crisp Social og Motley. Sideløbende med at agere Managing Partner for Crisp og CEO for Motley, var Benjamin ansat som Business Director hos TBWA\Digital Arts Network, og senere som Chief Media Officer hos Wunderman Thompson MAP. I 2019 indtog Benjamin sin nuværende rolle som CEO & Partner hos NoA Connect.

Motivation

NoA Connect har, med Benjamin Borch ved roret, været på en beundringsværdig vækstrejse siden bureauets stiftelse i 2019. De har ubetinget været det bureau i The North Alliance, der er vokset mest de seneste år, og også i 2022. En stor del af æren kan tilegnes Benjamin og hans faglige visioner og kommercielle tæft. NoA Connect forstår, at udvide både deres offerings og kompetencer løbende, og i spændende retninger – hvilket fastholder både deres relevans og konkurrencemæssige fordel. Med en unik forståelse for markedet formår Benjamin, at drive bureauet i den helt rigtige retning, og indtager derfor endnu en gang en solid plads på årets The M List.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Teknologi og data tillader flere muligheder, men det skal forankres i forretningens strategi og ønskede outcomes, i stedet for flere aktiviteter. Herudover, kommer det endelige opgør med splittet mellem brand og performance.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Den største udfordring for branchen er, at kunder og bureauer udkommer mere, men resultaterne følger ikke med omkostningerne. Særligt for martech og digital. Vi orienterer os om mængden af aktiviteter, men mangler ofte koblingen til forretningen.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Vi skal orientere os om strategi, outcomes og virksomhedens egne kapabiliteter. Personalisering og marketing automation ender ofte med en plethora af use cases, som gavner bureauer mere end kunder. Færre use cases, men de ‘rigtige’.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Hvis den grønne omstilling skal lykkes, skal det skabe værdi for kunder og partne- re. Marketing ejer mestendels de stakeholders, så hvordan fortæller vi den rigtige historie, rigtigt. De bedste vil også kunne skabe nye forretningsområder omkring det.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Det har været et hårdt år, da usikkerheden for kunder, har skubbet mange projek- ter. Det har kostet gode kolleger og manglende udvikling for nogle kunder.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Vi har holdt fast i værdierne frihed, faglighed, og fællesskab på trods af markeds- udfordringerne. Det er let at tale om værdier, men kan du holde fast, når det koster noget? Stor kadeau til medarbejderne, der har bevaret troen og udlevet værdierne.