Erfaring

Chaga har lagt en kreativ dagsorden for sin karriere, siden hun i 2002 startede som Creative for BBDO. Hun har efterfølgende haft rollen som Digital Creative Director for bureauerne ADtomic Communications og Wibroe, Duckert & Partners. I 2017 rykkede hun til Geelmuyden Kiese, hvor hun sad som Creative Director et år frem, før hun landede sin nuværende stilling som Creative Director hos TV 2.

Motivation

Chaga Signe Bruun Boye har i år fortsat den imponerende rejse, som TV 2 har været på siden hendes ankomst i 2018. Dette har resulteret i en række internationale anerkendelser i 2022, og sammen med sit team har hun endnu engang vundet priser ved bl.a. Promax Awards, hvor Chaga og hendes team fra TV 2 høstede hele 27 priser, hvoraf 15 af dem var guld. Dette har været med til at cementere de kampagner, man har udviklet på TV 2, som branchens mest kreative og innovative. Chaga har været bagkvinde for den fortsatte udrulning af TV 2s kreative platform, hvor hun år efter år formår at lægge nye lag på fortællingen. 2022 har heller ikke været nogen undtagelse, hvorfor Chaga utvivlsomt hører hjemme på dette års The M List, og desuden tager del i 2023’s Advisory Board.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Prioritering af god ledelse. Ledelse er en fagdisciplin og derfor noget, der skal læres. Kreative brancher er notorisk kendt for manglen på gode ledere, men skal man forandringslede og holde på de bedste medarbejdere, kræver det ledelses-kompetence.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Dårlige idéer koster det samme som gode idéer, og det gør det svært at navigere i. I en tid, hvor man nemt kan blive distraheret/draget af nye platforme og systemer, kræver det præcision i beslutningsfasen at ramme rigtigt. På begge sider af bordet.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Den vigtigste ressource i vores branche er menneskelig intuition. Vi bliver hjulpet af tal, men i sidste ende, er det dem (med de medarbejdere), der har den bedste mavefornemmelse for kreativitet, der skaber de mest effektive resultater.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Ved at gå forrest.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Det har den ikke.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Den ubetinget vigtigste succes har været samarbejdet på tværs i TV 2. Jeg bliver dagligt imponeret over, hvor dygtige kolleger, jeg er omgivet af. Derudover var det helt uvirkeligt, at vi modtog fire x Grand Clio Awards i The Dolby Theater i Hollywood.