Erfaring

Efter en række kreative internships endte Clara i en Junior Creative stilling hos McGarryBowen i 2011. Herefter gik hun kort freelance for Suzumuchi, før hun fem måneder senere landede stillingen som Senior Copywriter hos DDB. I 2015 rykke- de Clara videre til Hjalthelin Stahl som Senior Creative, hvor hun sad knap 1,5 år, før hun tog til Nord DDB. Siden 2019 har Clara været at finde hos Uncle Grey, hvor hun sidder som Creative Director.

Motivation

Clara Prior-Knock er ét af The M Lists nye ansigter i 2023. Clara er en velmerite- ret og kreativ profil, som har oversøisk erfaring fra sin tid i San Francisco og New York, og har indfundet sig solidt på den danske bureauscene siden sin hjemkomst. I hendes færden gennem det danske bureaulandskab, har Clara høstet priser og shortlist-placeringer til både Effie Awards og Cannes Lion for nogle af dansk er- hvervslivs største annoncører. I dag besidder hun titlen som kreativ direktør hos Uncle Grey, og hun tager desuden del i bestyrelsen i Creative Circle Award, hvor hun tillige i 2023 er juryformand – eller kvinde. Fordi foruden sin gedigente indflydelse på den danske reklamescene, har Clara også spillet en central rolle i kampen for mere diversitet og ligestilling i branchen. Alt i alt er Clara utvivlsomt en The M List-placering værdig!

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Jeg er virkelig fascineret af alle de muligheder vi har fået med AI, så det ville være nærliggende at svare det. Men egentlig tror jeg sgu, det er menneskelighed. Vi taler til og med mennesker, og derfor må det være den vigtigste tendens.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

At få kreative talenter til at vælge vores branche til.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Vi skal måske tage vores egen medicin og re-brande vores branche? Så synes jeg også, vi er blevet for gode til at brokke os, og skal huske på, hvor pissesjovt vores arbejde er – og blive bedre til at sprede det budskab.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Vi er en branche, der bruger kreativitet til at løse problemer, og simplificere komplekse problemstillinger, og kan hjælpe virksomheder med at skabe værdi for den grønne omstilling og gøre grøn omstilling til værdi for virksomheder.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Vi har heldigvis haft en kunde-sammensætning, der ikke har været så ramt. Så jeg har faktisk oplevet kunder, der har været mere modige, end jeg egentlig havde regnet med – til trods for at der ellers er blevet raslet med recessions-sablen.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Jeg synes, at vi har fået sat et rigtig godt hold hos Uncle Grey. Det er et kontor spækket med dejlige og dygtige mennesker.