Erfaring

Hanne indledte sin karriere som Art Director, og har siden hun indgik i partner- kredsen hos Propaganda McCann, holdt titlen, som Creative Director hos en kavalkade af bureauer. Heriblandt tæller bureauer som Public Communications, BOCCA og WDP. Siden maj 2018 har Hanne dog været at finde hos pr og kommuni- kationsbureauet, Geelmuyden Kiese som kreativ direktør og partner.

Motivation

Som en erfaren kommunikationskreatør har Hanne Schmidt skabt kampagner der ændrer holdninger og adfærd for organisationer, virksomheder, ministerier og styrelser. Og det er netop for disse vigtige marketingsindsatser, at hun lander en sikker og flot plads på listen. Med koncept og kvalitet for øje, er hun en prisvindende profil som formår, at flytte adfærd og ændre på andres holdninger til vigtige emner og for lige netop dét influerer hun branchen. Som kreativ direktør og partner for Geelmuyden Kiese Danmark er hun med til at sikre virksomhedens position med sin ansvarlige agenda på dagsordenen, som desuden har skabt flotte vækstresultater. Hanne beviser, at hun tør satse stort, og med hendes kombinerede kreative, kommunikative og strategiske evner placerer Hanne sig på listen, for sine flotte præsentationer og bedrifter.

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Med nye krav om bæredygtighedsrapportering cementeres sustainability som tendens. Jeg har selv netop været involveret i udviklingen af Geelmuyden Kieses UNsustainability Report, hvor vi stiller skarpt på hindringer for bæredygtig udvikling i Danmark.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Kampen om talent har aldrig været større, og du skal som arbejdsplads kunne byde på mere end en plads i hamsterhjulet. Samtidig søger mange unge i vores branche efter friere rammer og en løsere tilknytning til arbejdsmarkedet.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Ved at give tilbage i fødekæden. Jeg driver sammen med Det Kongelige Akademi en række ‘smalltalks’ med oplægsholdere, der har medvirket til at skabe positive samfundsændringer. Her bliver man mindet om den forskel, vi kan gøre, hvis vi gør os umage.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Vi skal turde gå derind, hvor det er svært, og hvor de store udfordringer er. Vi skal være med, når den tunge industri lægger om. Affaldssektoren, transporten og energisektoren fx. Det er komplekst og spændende, og kommunikation kan gøre forskellen.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

2022 har økonomisk set været det bedste år i GKs historie. Det afspejler også, at vi har haft travlt – til tider også for travlt. Det har samtidig været et meget lærerigt år, hvor vi har sat mange nye skibe i søen.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Jeg er stolt af mit bidrag til, at den virksomhed vi har, står stærkt. Jeg har nu omkring 150 kolleger i Danmark, Norge og Sverige. Det er både givende, krævende og smaddersjovt at holde møder på skandinavisk og at løse opgaver på tværs i Norden.