Erfaring

Banen for Louis videre karriere var kridtet op ved hans studiejob som Junior Copywriter hos Co+Høgh, internships som Creative hos hhv. Robert/Boisen & Like-minded og Åkestam Holst, og sin tid som freelance Creative. Louis startede i 2013 hos Saatchi & Saatchi som Copywriter, før han seks måneder senere skiftede til NORD DDB i en Creative stilling. Siden 2020 har han været at finde hos Brand- house, hvor han siden start har besat posten som Creative Director.

Motivation

Som kreativ direktør ved Brandhouse er Louis Pilmark en af dette års debutanter på The M List. Med +10 år i bagagen fra reklamebranchen, er Louis med sin kreati- ve og innovative tilgang til problemløsning og hans evne til at tænke ud af boksen en af de mest habile og lovende talenter på den danske marketingscene. I samvirke med kompagnonen, Jeppe Ritz, og Virtue står Louis bag ansigtsmaling-kampagnen CamouFlags, som satte fokus på risiciene ved at besøge Qatar i forbindelse med VM. Han har desuden medvirket til at hive en række priser hjem til Brandhouse ved bl.a. Effie Awards og the TRUE award, og kan med rette tage del i bureauets placering i Top 5 i MyImage 2023, som et af landets bedste reklamebureauer. Foruden The M List, vil Louis også være at finde i juryen ved bl.a. CCA og Danish Digital Award 2023. Velkommen til, Louis!

HVAD ER DEN VIGTIGSTE TENDENS I BRANCHEN LIGE NU?

Kunstig intelligens. Udover at vi generelt bliver mere digitale, arbejder alle på at personificere og målrette markedsføringen, så den bliver mere relevant. Her kan kunstig intelligens både ændre måden vi arbejder på og vores output.

HVAD ER DEN STØRSTE UDFORDRING FOR BRANCHEN?

Kunstig intelligens. Ikke så meget at AI ‘stjæler vores jobs i morgen’, men at man prøver at komme nærmere sin målgruppe og personificere ved faktisk at fjerne personerne og lade computeren gøre arbejdet. Paradoksalt nok.

HVORDAN LØSER MAN DEN UDFORDRING?

Vi må lære, hvordan vi bruger AI bedst. Det er et spændende og stærkt værktøj – men som det er nu, kan den ikke erstatte de menneskelige følelser, som netop er kernen i kreativitet, hvis vi gerne vil røre modtageren. Og det vil vi gerne.

HVORDAN KAN BRANCHEN HJÆLPE MED DEN GRØNNE OMSTILLING?

Stille flere og større krav til os selv, leverandører og kunder. Jeg oplever dog generelt ikke, at branchen går forrest. Desværre, når man tænker på, hvor stor indflydelse vi egentlig kan have – men ser det heldigvis som en stigende tendens i hverdagen.

HVORDAN HAR DEN ØKONOMISKE SITUATION PÅVIRKET DIT ARBEJDE I DET FORGANGNE ÅR?

Mange virksomheder er pressede, og derfor agerer de anderledes. Nogle satser mere, imens andre spiller mere sikkert. Fælles for de fleste er, at de i hvert fald er nødt til at tænke kreativt – og lave noget om. Og det tror jeg egentlig er sundt.

HVAD HAR VÆRET DEN VIGTIGSTE SUCCES I DIT ARBEJDSLIV DET SENESTE ÅR?

Jeg spurgte kunstig intelligens, som sagde: ‘Mulig succes for dig det seneste år kan være relateret til at nå et vigtigt mål, udvikling eller styrkelse af relationer’. Og det synes jeg faktisk ikke, er helt ved siden af. Tak for hjælpen, AI.